SmartphonesStiri

Motorola XT1550 (Moto G3) cu 2GB RAM, camera 13MP si carcasa impermeabila

Motorola XT1550Motorola Moto G3

Ce vedeti in imaginea de mai sus, este noul Motorola Motorola XT1550 in varianta LTE pe negru.

Motorola pregateste o serie de telefoane noi si, chiar daca nu au fost anuntate deocamdata, scurgerile de informatii sugereaza ca fanii acestui brand vor avea parte de o serie de caracteristici interesante la noile modele.

Conform unui nou set de informatii, unul din cele mai apreciate smartphone-uri de nivel mediu din ultimii ani, Moto G, ajunge anul acesta la a treia generatie aducand cu el 2GB memorie RAM, camera foto principala de 13MP sau o carcasa rezistenta la ploaie (IPX7), printre alte caracteristici.

Motorola XT1550 va fi compatibil cu retelele 4G LTE, va dispune de o baterie de 2.470 mAh, o camera frontala de 5MP, slot microSD pentru extinderea memoriei interne de 8GB cu alti 32GB si de un ecran HD (1.280 x 720p) de 5 inci in diagonala.

Moto 3rd Gen va fi un smartphone de urmarit toamna aceasta, pentru ca va avea si un pret destul de bun. In documentele de import – export din vama din India, telefonul apare ca avand o valoare declarata de 245 de Euro.

De asemenea, Motorola, sau mai bine spus Lenovo, pregateste lansarea a altor cateva modele din gama Moto pe piata, precum si 2-3 modele din seria Droid.

sursa | sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!