EvenimenteStiriTelecom

Social Media for Parents, un eveniment cu si despre parinti, copii si cum acceseaza acestia Internetul mobil

Social Media for Parents

Ieri, 22 iulie, a avut loc intr-un cadru select la Hotel Crowne Plaza, evenimentul Social Media for Parents, care anul acesta a ajuns la a doua editie.

Social Media for Parents este un eveniment dedicat parintilor activi in mediul online, unde se dezbate tendintele in parenting, idei de promovare si noutati din social media. Practic, se pune accentul pe networking, inspiratie si tendinte, dar si pe modul cum utilizam gadgeturile actuale intr-un mod eficient si sigur pe Internet si nu numai.

Screenshot (487)

In cadrul acestui eveniment au luat cuvantul oameni precum VIRGINIA GUGIUMAN, Sef Agentie, Banca Transilvania, VERONICA DOGARU, Corporate Communication Manager, Orange Romania, ADELINA TINTARIU, Coordonator, Salvati Copiii, MARIA EREMIA, Medic primar pediatru si specialist medicina de familie sau OANA BULEXA, Managing Director, MSLGroup The Practice, precum si o serie de bloggeri (detalii despre cei care au vorbit in cadrul acestui eveniment gasiti pe site-ul evenimentului).

Veronica Dogaru, Corporate Communication Manager in cadrul companiei telecom Orange Romania, a vorbit despre siguranta copiilor in mediul online la Social Media for Parents, un proiect desfasurat in colaborare cu Salvati Copiii. Prin discursul sau, compania a prezentat o serie de cifre, masuri de precautie si servicii, pe care operatorul telecom le pune la dispozitia clientilor sai, pentru ca, copiii acestora sa navigheze in siguranta de pe dispozitivele portabile / mobile.

Orange Romania vede o crestere de 60% din punct de vedere al consumului de date (internet mobil la abonamentele Fluture 8, dedicat celor mici) comparativ cu anul 2013, iar o parte din acest trafic de date consumat, il reprezinta copiii care acceseaza jocuri, aplicatii, continut video, povesti si alte informatii de pe dispozitivele parintilor lor. Motiv pentru care, Orange pune la dispozitia acestora aplicatii precum Orange Content Lock (control parental), Orange Antivirus pentru siguranta datelor personale  si a navigarii pe internet, aplicatia Povesti si beneficii flexi la alegere impreuna cu oferta Junior (Disney Movies).

In prezent, Orange Romania dezvolta o serie de programe (activitati educationale) precum SuperCoders, Scoala Altfel, Citim in iarba, ateliere Caravana 4G si ateliere dedicate copiilor angajatilor operatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!