Stiri

RCS & RDS anunta servicii 4G fara costuri suplimentare

RCS & RDS anunta servicii 4G fara costuri suplimentare

RCS & RDS anunta servicii 4G fara costuri suplimentare. Compania tocmai si-a primit licenta pentru banda 4G LTE.

Licenta despre care vorbim, le permite celor de la RCS & RDS sa ofere clientilor sai (noi sau vechi) servicii Digi Mobil 4G LTE cu viteza de transfer de pana la 150 Mbps. Noua tehnologie va fi implementata de catre operator pana la finele anului in nu mai putin de 25 de orase din tara si, poate cel mai important aspect al acestui anunt, operatorul spune ca se va face fara costuri suplimentare si la orice tip de abonament, adica clientii Digi Mobil se vor bucura de servicii de date 4G la acelasi pret.

Aceasta noua licenta a companiei in banda de 2600 MHz (TDD) a fost dobandita in urma unui proces de cesiune dintre 2K Telecom si RCS & RDS, cu acordul Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicaţii (ANCOM).

„Noua licenta in banda de 2600 MHz ne va permite sa dezvoltam in continuare reteaua de comunicatii mobile, astfel incat sa le oferim clientilor nostri o mai buna acoperire, viteze mai mari de transfer pentru traficul de date de care beneficiaza la orice tip de abonament, la aceleasi preturi competitive cu care i-am obisnuit.” a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

In paralel cu noua tehnologie, compania va continua sa isi dezvolte reteaua pentru a oferi acoperire 3G si 4G la nivel national. Pana la finalul lunii septembrie locuitorii oraselor: Cluj, Timisoara, Bucuresti, Brasov, Oradea, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Sibiu, Pitesti si Ploiesti vor beneficia de servicii 4G LTE din partea celor de la RCS & RDS, urmand ca pana la finele anului sa se alature cei din Galati, Braila, Baia Mare, Targu Mures, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Resita, Slatina, Hunedoara, Vaslui, Alexandria.

Noile servicii 4G LTE vor fi disponibile dupa ce compania va introduce in oferta sa si terminale 4G.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!