EvenimenteGamingStiri

S-a deschis platforma Youtube Gaming, din 26 august!!

platforma Youtube Gaming

Cum era de asteptat, pe 26 august, Youtube a lansat Youtube Gaming, mult-asteptatul raspuns Google la foarte popularul serviciu de stream Twitch (cumparat in 2014 de compania Amazon pentru suma de $970 de milioane). Youtube Gaming reprezinta o aplicatie si un website, axate numai pe continut de gaming cu un accent pronuntat pe partea de stream. Chiar daca diferenta fata de concurenta se simte mai putin folosind aplicatia pentru Android, in sistem desktop Youtube Gaming pare mult mai bine organizat.

Aplicatia pentru Android (se recomanda minim versiunea Android 4.1 pentru a beneficia de toate avantajele aplicatiei) sustine ca gasiti peste 25.000 de jocuri de vizualizat, iar utilizatorii Youtube Gaming vor putea intra pe chat in timp ce vor urmari streamurile lor preferate. Pe masura ce urmariti mai multe videoclipuri, cum ne-a obisnuit deja, Youtube Gaming va va recomanda altele, pe care sa le vizionati pe viitor. Printre plusurile Youtube Gaming putem enumera capacitatea de a „derula” un stream de la care ati pierdut inceputul, dar daca vor reusi sa atraga clientii Twitch, o va face datorita increderii in calitatea videoclipurilor.

Platforma Youtube Gaming va transmite live (in direct) pe stream cateva evenimente gaming majore incluzand aici PAX, Gamescon si E3. Certitudinea e ca, se anunta o concurenta serioasa pentru toti competitorii sai, iar dupa ce Google nu a reusit sa achizitioneze Twitch anul trecut, este nerabdator sa se asigure ca nu pierde teren pe piata streamingului video. Youtube sustine, ca oamenii urmaresc miliarde de ore de gaming pe platforma lor in fiecare luna si ca jumatate din topul 100 de canale al lor este axata pe gaming.

https://www.youtube.com/watch?v=GrJczjVT0Xk

Totusi, analistii spun ca, chiar cu aceste statistici impresionante, nu e asa sigur ca va putea sa dea Twitch la o parte.
Cei de la Twitch au anuntat ca sunt gata de lupta si primul semnal poate veni la TwitchCon prima adunare a fanilor companiei, care se tine in San Francisco in 25-26 Septembrie.

Ati testat YouTube Gaming? Aplicatia pentru terminalele Android poate fi descarcata, de aici, insa nu este disponibila decat in SUA si UK momentan, iar accesul la sectiunea web, se face aici.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!