StiriWearable

Noul Moto 360 va fi disponibil in mai multe variante, inclusiv in varianta ‘Sport’

Noul Moto 360

In urma cu putin timp, pe Internet, au aparut imagini cu cele doua variante, cu dimensiuni diferite, ale noii generatii Moto 360.

Desi, noul smartwatch Motorola este asteptat la IFA 2015, astazi a aparut pe Internet o noua imagine cu noul Moto 360, de aceasta data apare in stanga modelul cu carcasa si curea metalica de culoare neagra si in dreapta modelul cu cadran argintiu si curea maro din piele.

moto-360-sport_0

Pe langa aceste informatii, in urma cu putin timp, a aparut o poza cu trei variante ale modelului Moto 360 Sport. Inca nu ne putem pronunta daca va exista o astfel un astfel de model.

In mare parte, noua generatie se aseamana cu primul Moto 360, din punctul de vedere al sistemului de operare Android Wear, al senzorului de lumina ambientala de la baza ecranului (bara neagra denumita neoficial „the flat tire”), diferenta fiind la nivelul pozitionarii butonului de pe carcasa ceasului.

moto-360-2

Pe langa noul Moto 360, la Berlin, vom mai vedea noul Gear S2 produs de catre Samsung, o alta variante a lui Huawei Watch si Asus ZenWatch 2. Mai multe informatii dupa conferinta din cadrul IFA 2015.

Avand in vedere informatiile si imaginile de pana acum, ce model ati alege dintre cele care urmeaza a fi prezentate la IFA 2015?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!