SmartphonesStiri

LG-H968 apare in teste in China la TENNA

LG-H968

In urma cu ceva timp, pe Internet, au aparut mai multe informatii conform carora, LG pregateste un nou flagship super-premium, astfel denumiri precum G4 Pro sau G4 Note au fost vehiculate. Insa modelul LG-H968, aparut la centrul de testare TENNA din China, prezinta pe spate inscriptia V10 (in V fiind regasit si difuzorul dispozitivului).

Ce este special in legatura cu acest device inca nelansat, este un al doilea ecran de mici dimensiuni, pozitionat deasupra ecranului principal. Acesta se pare ca va deservi anumite functii software si este comparat in prezent cu laterala modelului Galaxy Note Edge, S6 Edge sau S6 Edge+ (plus).

Zvonurile prezinta viitorul LG V10 (LG-H968) cu urmatoarele specificatii: un ecran de 5.7 inch cu o rezolutie de 2.560 x 1.440 de pixeli, un senzor de amprenta, o camera principala de 16MP si una secundara de 5MP, un procesor Snapdragon 808 alaturi de o memorie RAM de 3GB si o memorie interna de 64GB, plus un slot pentru card microSD.

Aceste specificatii nu prezinta un dispozitiv tocmai super-premium, insa, conform mass-mediei Koreene, vom avea mai multe informatii in legatura cu viitorul LG-H968 pe 10 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!