Stiri

Montblanc si Swarovski lanseaza noi accesorii pentru ultimele flagship-uri Samsung

Accessories

Producatorii de articole de lux, Montblanc si Swarovski, ne-au surprins cu o noua gama de accesorii pentru Galaxy S6 Edge+ si Galaxy Note 5.

Ultimele smartphone-uri lansate de Samsung continua sa creasca in popularitate printre iubitorii de acest tip de gadget-uri, si pentru ai rasplati pe utilizatori, Samsung a incheiat noi parteneriate cu producatorii de accesorii de lux Montblanc si Swarovski.

Montblanc este la al  treilea parteneriat de acest tip cu cei de la Samsung. Continuand traditia de anul trecut cand au prezentat o serie de carcase si alte accesorii pentru Note 4 si Galaxy S6 SM-G920, anul acesta au pregatit 2 carcase din piele pentru fiecare model, Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge+, si inca doua huse de tip „flip-cover” pentru ambele modele. In premiera, Samsung in colaborare cu Montblanc vor prezenta o serie limitata de huse care sunt tatuate (in adevaratul sens al cuvantului) manual. Pana si S Pen-ul din Note 5 a suferit un upgrade, astfel ca acesta a devenit mult mai elegant.

note5-accessory

Bine-cunoscuta companie Swarovski isi continua parteneriatul cu Samsung si anul acesta vor lansa o linie de carcase incrustate cu peste 1300 de cristale, si vor lansa o carcasa intr-o culoare noua, Crystal Silver. Surpriza de anul acesta o va reprezenta o editie premium a carcaselor care vor fi disponibile doar in anumite tari.

https://www.youtube.com/watch?v=YQJX81e0ysU

Parteneriatele de genul acesta, facut de catre Samsung cu Montblanc si Swarovski sunt de asteptat, mai ales ca in ultimul timp tehnologia si moda se intersecteaza tot mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!