SmartphonesStiri

Galaxy H7, un nou smartphone misterios de la Samsung isi face aparitia

galaxy h7

Galaxy H7, un smartphone care trezeste interes in randul staff-ului nostru, ce urmeaza a fi anuntat de Samsung in urmatoarele luni.

Samsung Electronics detine in acest moment un portofoliu impresionant de smartphone-uri, de la  cele mai ieftine si pana la cele mai scumpe, precum Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+Galaxy Note 5, si cu toate acestea, producatorul sud coreean pare sa nu se opreasca aici.

Samsung ar pregati o noua gama de telefoane – Galaxy H, ce va aduce noi modele pe piata ca cel care a aparut astazi – Galaxy H7, care conform autoritatii de inregistrare a brandurilor din Coreea de Sud, va beneficia de o tehnologie nemaiintalnita pana in prezent a carui denumire este BRITECELL, probabil o tehnologie de imagine similara cu cea ISOCELL, intalnita pe camerele foto din noua generatie de smartphone-uri mentionate mai sus.

Deocamdata nu avem alte informatii despre acest misterios Galaxy H7, decat confirmarea denumrii sale de catre autoritatea de inregistrare de marci din Coreea.

Pe langa acest Galaxy H7, se zvoneste, ca Samsung ar urma sa lanseze la inceputul lui 2016 si noul sau varf de gama Galaxy S7. Desi ne vine destul de greu sa credem acest tip de zvonuri, dat fiind traditia coreenilor de a lansa varfuri de gama undeva in preajma, sau dupa Mobile World Congress, expozitie ce are loc anual in Barcelona spre finalul unii februarie, inceputul lunii martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!