ElectrocasniceEvenimenteSmartphonesStiriTV

LG Signature, noua gama sub care se gasesc numai produse premium [CES2016]

LG-Signature-CES2016 (1)

În cadrul CES 2016, LG Electronics (LG) a lansat oficial noua gama de produse LG SIGNATURE, care reunește cea mai bună tehnologie a companiei și cel mai reușit design sub un singur nume. Viziunea LG SIGNATURE reprezintă autenticitate și sofisticare, surprinzând astfel esența fiecărui produs în parte. Într-o prima etapă, gama va cuprinde un televizor OLED TV 4K HDR, o mașină de spălat TWIN Wash cu un design unic, un frigider de ultimă generație de tip Door-in-Door, un purificator de aer hibrid futurist, un cuptor cu o multitudine de funcții și o mașină de spălat vase TurboSteam. Aceasta gama va include mai multe produse, pe măsură ce brand-ul se va extinde.

LG-Signature-CES2016-TV

Televizorul OLED LG SIGNATURE premiat în cadrul CES 2016 cu premiul „Best of Innovation” se remarcă prin simplitate și eleganță, eliminând toate elementele inutile care distrag privitorul de la o experiență captivantă. Televizorul dispune de design-ul unic Picture-on-Glass, care se remarcă printr-un panou OLED extrem de subțire, de 2,57 mm, cu partea din spate din sticlă transparentă și cea din față cu sistemul de sunet și boxe încorporat. Pentru realizarea acestui profil aerodinamic, care se integrează în mod natural în orice spațiu interior, designerii au eliminat toate caracteristicile inutile și au plasat difuzoarele în standul televizorului.

Televizorul OLED LG SIGNATURE a primit distincția de Ultra HD Premium din partea UHD Alliance (UHDA), însemnând că îndeplinește cele mai exigente standarde de performanță pentru rezoluție: HDR (high dynamic range), peak luminance, niveluri de negru, gamă largă de culori și caracteristici audio superioare, printre alte criterii. Cu tehnologii precum HDR, Pixel Dimming, panou de 10 biți și procesor de 10 biți, ColorPrime Pro și noul webOS 3.0, acest model reprezintă în acest moment cel mai avansat televizor de pe piață.

Cea mai bună mașină de spălat rufe

Mașina de spălat LG SIGNATURE are design unic și este o versiune avansată a modelului LG TWIN Wash, prezentată pentru prima dată publicului la CES 2015. Mașina de spălat cu încărcare frontală, are o perioadă de utilizare mult mai mare și este mai ușor de folosit. Un alt avantaj este dotarea acesteia cu o cuvă suplimentară numită Mini Wash, sub cuva principală.

LG-Signature-CES2016 (4)

Design-ul minimalist al mașinii de spălat este evidențiat de panoul de comandă touchscreen încorporat în ușa de sticlă la un unghi de 17 grade. Ușa poate fi deschisă chiar și atunci când nu ai mâinile libere, doar printr-o simplă și ușoară împingere. În plus, stratul de email dă mașinii de spălat un aspect sofisticat și elegant, împiedicând impregnarea amprentelor sau zgârierea suprafeței.

Mașina de spălat este dotată cu sistemul Centum, patentat LG, care îmbunătățește durabilitatea și eficiența energetică a mașinii de spălat, cu un sistem de suspensie avansat. Zgomotul emis în timp ce mașina de spălat este în funcțiune este scăzut foarte mult, deoarece sistemul Centum minimizează vibrațiile din cuvă în timpul unui ciclu de spălare.

LG-Signature-CES2016 (5)

Frigiderul LG SIGNATURE este rezultatul unei abordări cu totul noi. Ca urmare a spiritului inovator, LG a adăugat la mult premiatul design de tip Door-in-Door caracteristica Knock-on Door-in-door care face compartimentul opac Door-in-door să devină transparent cu o simplă atingere. Suprafața transparentă permite clienților să privească în interiorul frigiderului fără să deschidă ușa, oferind o economie semnificativă de energie prin limitarea pierderii de aer rece.

Și mai inovatoare este noua caracteristică de deschidere automată a ușilor, Auto Open Door, care deschide automat ușa atunci când te apropii de frigider, pentru a permite un acces rapid și ușor, chiar dacă brațele tale sunt pline de alimente.

Frigiderul este alimentat de compresorul linear invertor LG, care reglează automat capacitatea de răcire, bazat pe condițiile de încărcare, generând mai puțină frecare în interiorul frigiderului, datorită designului său unic. În plus, are o garanție de 10 ani.

Purificatorul de aer care curăță aerul chiar în fața ochilor tăi

Design-ul deosebit al purificatorului de aer din aceeasi gama premium permite ca procesul de curățare a aerului să fie o experiență vizuală, datorită panoului inovativ transparent. Dotat cu funcția avansată Aqua-Cyclone, acest purificator de aer beneficiază de puterea pe care o are apa pentru a filtra substanțele chimice nocive, în timp ce umiditatea din cameră este adusă la un nivel mult mai confortabil. Unitatea este echipată cu sistem de filtrare semi-permanent LG, care permite utilizatorilor să spele și să refolosească filtrele până la 10 ani, economisind timp și bani.

În timp ce particulele fine de praf sunt, de obicei, invizibile cu ochiul liber, utilizatorii pot vedea calitatea aerului din spațiul lor folosind indicatorul Smart PM1.0 LG. Poziționat în jurul ecranului de control, indicatorul utilizează patru culori diferite de lumină pentru a evidenția concentrarea particulelor fine de praf.

„Principiul care ne ghidează este acela de a ne asigura că esența produselor noastre se păstrează până la experiența utilizatorului final,” a declarat Brian Na, vicepreședinte executiv și director de marketing LG la nivel global. „LG SIGNATURE reprezintă tot ceea ce este important pentru LG și sperăm să transmită această filosofie și clienților care apreciază produse excelente realizate de branduri puternice.”

LG SIGNATURE va fi lansat în piețe-cheie din America de Nord, Europa și Asia, la scurt timp după CES.

https://www.youtube.com/watch?v=svE_9F5f3UA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!