SmartphonesStiri

Signature Touch for Bentley este noul smartphone cu Android de la VERTU

Signature Touch for Bentley, cel mai nou smartphone al brandului de lux VERTU!

La inceputul acestei saptamani brandul de lux VERTU a anuntat lansarea unui nou smartphone sub gama Signature Touch, care ruleaza sistemul de operare Android. Noul model este realizat in parteneriat cu compania Bentley si ofera o aplicatie care ii ofera propietarului telefonului acces gratuit la continutul companiei auto.

Signature Touch for Bentley

Signature Touch for Bentley dispune de un ecran IPS Full HD cu diagonala de 5.2″, este echipat cu procesorul octa-core pe 64-bit Snapdragon 810, are 4GB memorie RAM, 64GB memorie interna pentru stocare fisiere, slot microSD, camera foto principala de 21MP, una frontala de 2.1MP si este dotat cu o baterie de 3,160 mAh. Signature Touch for Bentley ruleaza sistemul de operare Android 5.1.1 (Lollipop) si este branduit cu logo-ul 3D Bentley.

De asemenea, VERTU ofera clientului posibilitatea de a-si alege textura si culoarea pielii carcasei, precum si modelul de cusutura.

Signature Touch for Bentley va intra in comert pe data de 28 ianuarie 2016 ,si va avea un pret de pornire de 9.000$, pret ce creste in functie de caracteristicile optional alese de clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!