EvenimenteSmartphonesStiri

Alcatel anunta Idol 4 si Idol 4S la MWC2016. Au specificatii atractive!

Alcatel anunta Idol 4 si Idol 4S

Alcatel s-a grabit sa-si anunte astazi linia de gadgeturi cu care se va prezenta saptamana viitoare la Mobile World Congress 2016, in Barcelona. Printre noutati se numara telefoanele considerate varfuri ale gamei Idol pe anul acesta. 

De asemenea, Alcatel-Lucent a anuntat astazi ca renunta la denumirea Alcatel OneTouch, utilizand de acum inainte doar ‘Alcatel’ sub un nou logo (vezi foto).

Alcatel anunta Idol 4 si Idol 4S

Alcatel Idol 4S este modelul mai puternic dintre cele doua, si este surprinzator sau nu, echipat cu un ecran AMOLED Quad HD de 5.5″ in diagonala (534 ppi), dispune de procesorul octa-core Snapdragon 652 (fost 620), are 3GB memorie RAM, 32GB spatiu intern (slot microSD inclus), camere foto de 8MP (frontal), respectiv 16MP pe spate capabila sa filmeze la rezolutie 4K, o baterie de 3.000 mAh. Idol 4S beneficiaza de o carcasa din sticla cu rama metalica si doua difuzoare stereo amplasate pe partea din fata (tehnologie JBL).

idol4

Modelul Idol 4 este ceva mai putin performant. Telefonul este dotat cu un ecran IPS Full HD (432 ppi), este echipat cu procesorul Snapdragon 617 ca si One A9 celor de la HTC, cu 2 sau 3GB memorie RAM, 16GB spatiu stocare date (slot microSD inclus), camere foto de 8MP (frontal) si 13MP pe spate capabila sa filmeze in format Full HD la 30 fps, vine cu o baterie integrata de 2.610 mAh si aceleasi difuzoare stereo amplasate frontal.

Ambele telefoane ruleaza sistemul de operare Android, versiunea 6.0.1 Marshmallow si dispun de un buton pe care Alcatel il denumeste Boomkey. Aceasta tasta are diferite functii in functie de dorintele utilizatorului (la Camera, in jocuri, in videoclipuri, muzica, etc).

Si asta nu e tot, Alcatel mai are o surpriza pentru clientii sai. Cutia in care vor veni livrat telefoanele Idol 4 si Idol 4S poate fi transformata intr-o casca VR, ceva in genul Gear VR a celor de la Samsung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!