SmartphonesStiri

Brosura Galaxy S7, confirma ecranul dotat cu senzori sensibili la presiune!

Brosura Galaxy S7

Duminica, 21 februarie, in cadrul unui eveniment dedicat ce va avea loc la Barcelona, Samsung Electronics, va dezvalui lumii intregi noile sale modele de smartphone – S7 si S7 Edge. Pana la mult-asteptatul eveniment, o brosura Galaxy S7, ne dezvaluie tot ce a mai ramas de aflat despre varful de gama al producatorului sud coreean pe 2016.

Conform acestei brosuri telefoanele Galaxy S7 si S7 Edge vor fi dotate cu un ecran Quad HD Super AMOLED (5.1″ si 5.5″) sensibil la presiune, adica, vor beneficia de o functie similara cu cea 3D Touch, pe care am intalnit-o pe iPhone 6S si 6S Plus.

De asemenea, brosura Galaxy S7 mai dezvaluie capacitatea exacta a bateriilor celor doua modele: 3.000 mAh, respectiv 3,600 mAh si faptul ca, carcasa ambelor variante este rezistenta la apa si praf. Restul specificatiilor includ 4GB memorie RAM, 32GB spatiu intern, Android 6.0 si procesorul Snapdragon 820.

s7_edge

Tot astazi, a fost data publicitatii, o noua fotografie cu partea frontala a lui S7 Edge. Cred ca se vad destul de clar marginile curbate ale versiunii – edge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!