SmartphonesStiri

Apple ar putea lansa iPhone 7 in trei variante la toamna. Detalii tehnice!

Apple ar putea lansa iPhone 7 in trei variante

Apple si-a schimbat de cativa ani strategia in ceea ce priveste numarul de telefoane iPhone pe care le lanseaza in fiecare an.

Astfel, in 2016, conform unor zvonuri sosite pe surse destul de credibile, Apple se pregateste sa lanseze nu doua, ci patru modele de iPhone, iar totul va incepe spre finalul acestei luni, cand producatorul american este asteptat sa lanseze iPhone SE alaturi de tabletele iPad Pro 9.7, iPad Air 3 si o noua colectie de bratari/curele pentru Apple Watch.

iPhone SE este doar varful iceberg-ului, deoarece, conform analistilor din piata, Apple pregateste anul acesta lansarea lui iPhone 7 in cele doua variante standard (iPhone 7 de 4.7″ si 7 Plus de 5.5) cu care suntem obisnuiti inca din 2014, si un al treilea model, posibila denumire – iPhone 7 Pro, care sa aduca ca mare noutate o camera foto revolutionara, bazata pe un sistem de 2 lentile create de LinX, companie achizitionata de Apple anul trecut. Astfel, acest iPhone 7 Pro pare sa promite ceva ce Samsung Galaxy S7, LG G5 si oricare alt smartphone ce va fi lansat anul acesta nu vor putea oferi. O camera cu zoom optic 2 sau 3x, care sa filmeze si sa fotografieze in conditii de lumina redusa asa cum ne dorim cu totii sa o faca un smartphone de cativa ani incoace dar esueaza mizerabil majoritatea. Noul modul compus din 2 senzori va permite companiei Apple sa construiasca un telefon fara acea protuberanta frustranta a camerei la exteriorul carcasei.

De asemenea, telefonul in sine va fi ceva mai subtire anul acesta, deoarece dispare jack-ul audio de 3.5mm, acesta fiind inlocuit cu un sistem wireless pentru casti, inventie deja observata in unul din brevetele de inventie inregistrate de Apple recent in Statele Unite.

brevet-apple

Modelele iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt asteptate sa beneficieze de aceleasi dimensiuni ca si modelele iPhone 6 si S6 Plus lansate anul trecut, si nu vor avea nici de aceasta data rezistenta la apa, ceva ce am vazut ca Samsung a implementat anul acesta pe seria S7.

Toate cele mentionate mai sus sunt in acest moment doar zvonuri, insa, ele vin din partea unor surse care au furnizat informatii corecte in trecut, chiar cu luni de zile inainte ca Apple sa-si lanseze gadgeturile pe piata.

Daca aceste zvonuri se adeveresc, credeti ca strategia companiei Apple de a-si ramifica oferta de iPhone-uri este una benefica? V-ati dori un iPhone 7 Pro, ceva mai premium decat standardul actual?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!