StiriTech

Tesla lanseaza Model 3 pe 31 martie. Cea mai ieftina masina electrica de serie a companiei

Tesla lanseaza Model 3

Tesla Motors face valuri in industria auto de cativa ani buni cu masinile sale electrice, in mare parte, deoarece, il are in spate pe unul dintre cei mai apreciati antreprenori de pe glob, Elon Musk.

Compania Tesla se pregateste de lansarea celei de-a treia masini din portofoliu sau, Tesla Model 3. Masina care va fi dezvaluita publicului la finalul acestei luni, pe 31 martie, este cel mai ieftin model al companiei americane lansat pana in prezent. Daca modelele Tesla Model S si Model X au un pret ce poate ajunge pana la 100.000 de dolari, Tesla Model 3 nu va depasi 35.000 de dolari, conform producatorului. Model 3 se va adresa publicului larg. Probabil, are ca tinta americanul de rand care detine un Prius, una din cele mai cunoscute si mai bine vandute modele in SUA.

tesla

Cu toate ca Tesla Model 3 va fi anuntata la finalul acestei luni productia masiva a masinii nu va incepe decat anul viitor, la fel si comercializarea ei. Asta deoarece Tesla Motors lucreaza din greu la finalizarea constructiei uzinei din desertul Nevada, unde producatorul ridica ceea ce se numeste – Gigafactory, uzina care va produce bateriile electrice necesare masinilor Tesla. Aceasta uzina isi va atinge punct maxim de productie abia in 2020.

Peste aproximativ 12 zile aflam cum va arata Tesla Model 3, ce caracteristici va avea masina si cel mai important pretul ei, deoarece masina va fi comercializata si in Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!