EvenimenteSmartphonesStiri

Telefonul Huawei P9 apare in cateva imagini oficiale publicate de producator

Telefonul Huawei P9 apare in cateva imagini oficiale

Mai sunt aproximativ 2 saptamani pana la evenimentul programat de catre producatorul Huawei pe data de 6 aprilie, la Londra. Eveniment in cadrul caruia sunt asteptate sa debuteze telefoanele din seria Huawei P9 (varful de gama P9, modelul mai accesibil P9 Lite si o varianta phablet cu hardware foarte puternic).

Insa pana la lansarea propriu-zisa de luna viitoare, Huawei ne tachineaza cu tot felul de materiale care sugereaza o camera foto cu doua lentile ce poate capta imagini in miscare, precum in videoclipul publicat saptamana aceasta de catre producatorul chinez pe site-ul sau.

p9

Ca si predecesorul sau, Huawei P9 va beneficia de o carcasa metalica eleganta, se zvoneste ca va fi echipat cu procesorul propiru Huawei HiSillicon Kirin 950, cu 3GB memorie RAM, 32GB ROM, va beneficia de un ecran Full HD de 5.2 inci in diagonala, de o baterie de 3.000 mAh, camere foto de 5 si 12MP cu stabilizator de imagine pe camera principala, iar carcasa telefonului va masura numai 6.4mm grosime.

p9-huawei

Cu toate ca sunt specificatii neconfirmate, telefonul pare sa promita foarte mult din ceea ce se zvonest si ceea ce putem vedea pe imaginile publicat de Huawei saptamana aceasta pe Internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!