AccesoriiStiriWearable

Casio WSD-F10, primul smartwatch cu Android Wear al producatorului

Casio WSD-F10

Unii producatori de ceasuri mecanice si electronice au inteles ca e momentul oportun pentru a-si face intrarea pe segmentul de  wearable – smartwatch (gadgeturi inteligente purtabile), iar Casio se numara printre acestia.

Incepand de astazi, 25 martie 2016, Casio comercializeaza in Statele Unite prin Google Play store si Amazon, primul sau smartwatch denumit Casio WSD-F10 (Smart Outdoor Watch). Acest model este dedicat celor care iubesc calatoriile, aventura, deoarece este construit dintr-o carcasa rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri si la o presiune de 5 atmosfere, si respecta standardele militare impuse unui astfel de gadget.

Casio WSD-F10 ruleaza Android Wear, dispune de un ecran LCD de 1.32″ pe doua straturi (un ecran color + unul monocrom), de butoane dedicate pe care pot fi setate cu ajutorul unui smartphone cu Android diferite functii sau aplicatii. Ceasul ofera pana la o zi de utilizare la o incarcare full, care dureaza aproximativ 2 ore, vine cu 512MB RAM, 4GB memorie ROM (spatiu intern), Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.1 si o serie de fete de ceas special create de Casio pentru a pastra semnatura ceasurilor electronice cu care producatorul ne-a obisnuit de-a lungul anilor.

Smartwatch-ul Casio WSD-F10 are un pret afisat pe Amazon de $500 la care se vor adauga si taxele de transport si este comercializat pe mai multe culor: pe negru, rosu, verde si portocaliu.

https://youtu.be/aXWhv0Yd5Sg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!