StiriTablete

Microsoft comercializeaza Surface Hub, tabla inteligenta pentru mediul business si cel educational

surface-hub

Despre Surface Hub am auzit si vazut detalii inca de pe vremea cand compania inca era condusa de Steve Ballmer (fostul CEO avea una instalata in biroul sau), insa, abia de anul acesta tabla inteligenta Surface Hub este disponibila comercial.

Conform comunicatului de presa publicat de Microsoft, Surface Hub are un pret de pornire de 9.000$ si poate ajunge pana la 22.000$ in varianta cu doua ecrane: unul Full HD de 55″ si unul de 84″ cu rezolutie Ultra HD.

Surface Hub ajuta la munca colectiva si poate fi utilizata in cadrul sedintelor din companii (mediul business), in spitale (sanatate), sau in scoli (mediul educational), putand inlocui cu brio, de exemplu, tabla din salile de clasa. Acest gadget de dimensiuni gigantice permite utilizatorilor interactiunea prin comenzi tactile sau cu ajutorul unui pen/stylus, este echipata cu o camera Kinect si se pot executa comenzi pe baza de voce. Surface Hub ruleaza Windows 10, ceea ce inseamna ca permite rularea aplicatiilor compatibile cu acest sistem de operare.

https://www.youtube.com/watch?v=FRLDRQePY1o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!