SmartphonesStiri

HTC Romania ne tachineaza cu „cel mai rapid si mai elegant Android”

htc-10-gold

Pe data de 12 aprilie, HTC, va lansa pe piata cel mai nou smartphone al sau – One M10. Telefonul se anunta a fi o bestie, conform listei de specificatii tehnice confirmate recent de Quickmobile, retailer ce s-a grabit sa lanseze un program de precomenzi pentru acest gadget pe site-ul sau, cu doua saptamani inainte de lansarea telefonului pe piata, dezvaluind in acelasi timp lista completa de specificatii, precum si o serie de imagini de presa, imagini pe care dealtfel le-am mai vazut si in trecut.

htc-10

HTC Romania continua si ei promovarea telefonului One M10, pe retelele de socializare. Cel mai recent material publicat, insotit de o imagine care ne arata butonul Home cu senzorul de amprente si butoanele de Meniu si Exit, suna asa:

Nu toate telefoanele au acelasi ritm. Pregatim cel mai rapid si elegant Android. Te vei convinge.#powerof10htc.com/ro

Partea frontala seamana foarte mult cu cea a lui One A9, diferenta fiind facuta de aceste butoane fizice iluminate cu LED-uri, insa, carcasa este realizata tot din aluminiu. La interior One M10 este echipat cu procesorul Snapdragon 820, cu GPU Adreno 530, 3GB memorie RAM, 32GB spatiu intern, camera foto de 12MP, o baterie de 3.000 mAh si va rula sistemul de operare Android 6.0.1 (Marshmallow).

Pretul afisat de retailerul local pentru modelul HTC 10 de 32GB este de 3.300 lei, un pret similar cu cel al lui Galaxy S7 si al iPhone-ului 6s.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!