HardwareStiri

Radeon RX 460, noua placa grafica de la AMD dedicata zonei eSports

Radeon RX 460

AMD a anuntat saptamana aceasta disponibilitatea pe piata a noii placi grafice Radeon RX 460, model cu o constructie complet noua, ce are la baza arhitectura Polaris cu reglaj inteligent al temperaturii.

Fiind destinata gamerilor eSports in cautarea unei experiente complete de gaming HD, streaming cursiv la rezolutie peste 1080p si un set de tehnologii pregatite pentru viitoarele titluri de jocuri, placa este echipata cu un sistem de racire foarte silentios si un TDP de sub 75W, totul oferit la un pret  de pornire de 109$.

 “Radeon RX 460 oferă un echilibru perfect între preț, consum de energie, performanță și dimensiuni, patru caracteristici fundamentale ale plăcilor grafice moderne,” a spus Raja Koduri, vicepreședinte senior și sef arhitect, Radeon Technologies Group, AMD. “Seria Radeon RX este construită având ca fundație o arhitectură extrem de eficientă energetic și potrivită pentru gamerii de PC cu bugete limitate. Utilizatorii Radeon RX 460 se vor bucura de software optimizat și un suport hardware ideal atât pentru eSports dar și pentru sisteme iCafé.”

Caracteristici Radeon RX 460

  • Gaming 1080p impresionant – Optimizată pentru rezoluțiile cele mai populare utilizate de gameri, Radeon RX 460 livrează framerate-uri superioare la 1080p in titluri eSports cum ar fi League of Legends, Overwatch și DOTA 2, un gameplay cursiv cu tehnologia AMD Freesync și optimizări pentru latențe disponibile în Radeon Settings.
  • Cool & Quiet Gaming – Gamerii pot reduce zgomotul ventilatoarelor mulțumită unor caracteristici regăsite la arhitectura Polaris, optimizată pentru procesul de fabricație de 14nm FinFET. Placa grafică Radeon RX 460 cu arhitectură Polaris reglează inteligent temperaturile și poate opri ventilatorul atunci când nu este necesară funcționarea lui. Fără conector de alimentare și niveluri joase de temperatură, Radeon RX 460 este produsul optim în regim plug and play pentru gamerii în căutarea unui upgrade.

Placa video Radeon RX 460 de la AMD va fi disponibila prin intermediul partenerilor retail.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!