AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Actualizare MIUI 8 ROM, distribuita la nivel global de Xiaomi

Actualizare MIUI 8 ROM

MIUI 8 ROM, distribuit oficial de Xiaomi

Compania chineza Xiaomi a dat startul procedurii de distribuire a actualizarii software MIUI 8 ROM, versiune anuntata in urma cu aproape 2 luni in India. Actualizarea se va face gradual, prin procedura OTA, insa cei care nu mai au rabdare sa astepte si stiu sa actualizeze manual noul MIUI 8 ROM, o pot face descarcand actualizarea specifica terminalului prin intermediul site-ului oficial.

Terminalele ce beneficiaza de noua actualizare sunt: Redmi 1S, Redmi 2, Redmi 2 Prime, Redmi Note 3 Qualcomm, Redmi Note 3 Special Edition, Redmi Note 2, Redmi Note 3G, Redmi Note 4G, Redmi Note Prime, Redmi 3, Redmi 3S/Prime, Mi 2/2S, Mi 3, Mi 4, Mi 4i, Mi 5, Mi Note, Mi Max 32GB.

Incepand cu 23 August, doar modelele Redmi 1S, Mi 2/2S, Mi 4i, Redmi Note 3G, Redmi Note 4G vor primi actualizare prin procedura OTA (over-the-air), urmand ca de pe 25 August sa beneficieze treptat si celelalte terminale.

Cat despre caracteristici, noul MIUI 8 ROM dispune de o interfata grafica schimbata, performanta sporita, dar si functii noi, cum ar fi Dual Apps, Second Space, Scrolling screenshots, noi functii la aplicatia Gallery si altele.

Dual Apps este o caracteristica software ce permite utilizarea mai multor conturi ce apartin acelelasi aplicatii. De exemplu, cu Dual Apps pot fi utilizate doua conturi Whatsapp sau doua conturi de Facebook pe acelasi dispozitiv.

Second Space este o caracteristica software ce permite crearea mai multor spatii individuale. Mai exact, pot exista 2 utilizatori, dar care vor setari separate, home screen separat, aplicatii separate, galerie de fotografii separatete, chiar si un lockscreen separat sau amprenta. Practic, putem asocia caracteristica cu conturile de utilizator de pe Windows, de exemplu.

Scrolling screenshots este o functie ce permite capturarea a ceea ce vedem pe ecran, dar nu ce este la prima vedere, ci intregul continut al paginii deschise, chiar daca e mai lung.

Evident, MIUI 8 ROM dispune de mai multe caracteristici, dar necesita timp lung de utilizare pentru a descoperi toate noutatile. Asadar, daca sunteti utilizator de terminal Xiaomi, noul MIUI 8 va sta la dispozitie. Daca l-ati instalat, asteptam parerile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!