PC DesktopStiri

HP Elite Slice, primul desktop portabil cu design modular [IFA 2016]

HP Elite Slice

HP Elite Slice, desktop portabil cu design modular de la HP

Dupa anuntul desktop-ului Pavilion Wave facut la IFA 2016, HP anunta si un desktop portabil, foarte puternic, dar care impresioneaza prin design-ul sau modular. Ce inseamna asta? Inseamna ca utilizatorul poate atasa componente pentru caracteristici noi. Evident, componente sunt produse strict de HP.

De exemplu, utilizatorul poate atasa un modul de unitate optica, un modul audio Bang & Olufsen, un modul special pentru extinderea spatiului de stocare sau chiar si un modul care se instaleaza pe partea superioara a desktop-ului Elite Slice, ce permite incarcarea wireless a smartphone-ului. Si pentru ca Hewlett-Packard este o companie ce pune accent pe functii destinate segmentului office, exista si un modul special creat pentru conferinte audio, integrat cu Skype Business. Acesta functioneaza concomitent cu modului audio Bang & Olufsen, acesta mai avand in componenta si o tehnologie de anulare a zgomotului de fundal si doua microfoane ce pot intercepta sunete de pe o raza de 5 metri distanta.

HP Elite Slice

La capitolul hardware, desktop-ul Elite Slice ofera o varietate de configuratii, de la procesoare Intel Core i3, i5 pana la i7 si memorie RAM pana la 32GB DDR4. Conectivitate: un port Ethernet, doua porturi USB 3.0, doua porturi USB 3.1 Type-C, un port HDMI si un port Display port (pentru utilizarea a doua monitoare concomitent). Ca sistem de operare, desktop-ul Elite Slice ruleaza Windows 10 Pro. 

Lansarea desktop-ului portabil HP Elite Slice va incepe din aceasta luna, iar pretul incepe de la $699.

Un comentariu

  1. un design frumos și specificații bune plus că e și mic, deci îl poți lua oriunde oricând când ai nevoie de el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!