SmartphonesStiri

Samsung distribuie un kit de returnare in siguranta a telefoanelor Note 7

Samsung distribuie un kit de returnare

Samsung Electronics trateaza foarte serios problema exploziei telefoanelor Galaxy Note 7 si a modului cum ele sunt colectate si transportate inapoi in depozitele companiei. Pentru tot acest proces de colectare si retur, Samsung a pregatit un ambalaj special, un kit de returnare care sa izoleze alte posibile explozii in timp ce telefoanele Note7 sunt transportate inapoi la producator. Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca, companiile aeriene, au interzis clientilor lor sa urce la bordul avioanelor cu un Note 7, interdictie dealtfel data si de FAA (ministerul aviatiei din SUA) si, probabil, de fiecare minister al tarilor care se gandesc la siguranta cetatenilor lor.

Conform celor de la XDA Forums ambalajul (kitul) este compus din mai multe cutii de carton (una din ele cu izolatie ignifuga), o pereche de manusi speciale, o punga similara cu cea in care se transporta deobicei HDD-urile pentru a le feri de sarcinile electrice statice si un ghid de impachetare a produsului.

Nu putem decat aprecia reactia foarte prompta a producatorului pe o problema delicata, una care poate pune in pericol sanatatea clientilor sai.

In cazul in care detineti un astfel de gadget si nu l-ati returna inca, va indemnam sa il returnati in cel mai scurt timp posibil magazinului de unde l-ati achizitionat, pentru a va proteja pe voi, familia, dar si pe cei din jurul vostru.

Urmariti!

 

Un comentariu

  1. păcat că a trebuit returnate, putea fi un telefon foarte bun dacă nu avea această problemă tehnică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!