EvenimenteLaptopuriMonitoarePC DesktopStiri

Dell Canvas, primul spatiu de lucru orizontal inteligent si alte computere lansate la CES2017

În cadrul evenimentului anual Consumer Electronics Show (CES), Dell a lansat o serie de inovaţii de clasă mondială care redefinesc zona de personal computing. Întreg portofoliul Dell PC include Windows 10 şi noile procesoare Intel Core de generaţie 7, ajutând utilizatorii să maximizeze productivitatea şi creativitatea, simultan cu satisfacţia oferită de experienţe vizuale asemănătoare vieţii reale.

Dell Canvas
Dell Canvas

Dell Canvas – Lucru cu viteza gândului

Ceea ce a fost lansat inițial de Dell drept smart desk concept în 2014 a evoluat către Dell Canvas – o nouă categorie de tehnologie a spaţiului inteligent de lucru, care extinde productivitatea creativă pentru dezvoltatorii şi proiectanţii de conţinut. Acest workspace QHD de 27 de inci poate fi folosit în diverse unghiuri sau orizontal pe un birou, astfel încât profesioniştii să poată crea, comunica şi exprima gândurile şi ideile la fel de firesc precum ar face-o cu creionul pe hârtie. De exemplu, prin utilizarea funcţiei tactile, a pixului digital şi a totemurilor, Dell Canvas transformă desenele în parte componentă a fluxului de lucru digital şi mărește capacitatea de colaborare. Dezvoltat în parteneriat cu Microsoft Corp. şi alimentat de practic orice dispozitiv cu Windows 10, Dell Canvas se conectează fără dificultăţi la soluţii software de la diverşi parteneri, printre care se numără Adobe, Autodesk, AVID, Dassault Systems, SolidWorks şi Microsoft pentru a da frâu liber creativității oricui.

Cel mai bun echipament tocmai a devenit şi mai bun – XPS 13 adaugă modelul convertibil; XPS 15 devine mai puternic

Dell XPS 13 rose

Echipamentele Dell XPS au câştigat mai multe premii decât oricare altă marcă de produse din istoria Dell. Construind mai departe pe baza acestui succes, Dell adaugă îndrăgitei familii XPS modelul XPS 13 2-în-1, cel mai mic dispozitiv 2-în-1 de 13 inci din lume (1). Acesta oferă rotaţie de 360 de grade pentru opţiuni multiple de productivitate şi vizualizare utilizând Continuum, are o durată de viaţă a bateriei de până la 15 ore (2) şi o claritate remarcabilă prin intermediul unui ecran touch QHD+ (5,7 M pixeli) InfinityEdge – o altă premieră pentru un echipament 2-în-1. Designul fără ventilator asigură funcţionarea în linişte iar discul solid state cu activare rapidă devine funcţional în câteva secunde. Pentru utilizatorii de business, modelul XPS 13 2-în-1 poate fi configurat cu procesoare Intel Core v Pro de generaţie 7 şi BIOS Dell şi software de gestionare – toate fiind dublate de serviciile Dell de suport global ProSupport.

laptop xps 13 2 in 1 ces 1

De asemenea, Dell a actualizat XPS 15, cel mai mic laptop de 15,6 inci de pe planetă (1), cu procesoare Intel Core de generaţie 7, arhitectură NVIDIA Pascal – grafică GeForce GTX 1050 şi un cititor cu amprentă digitală pentru conectări fără parole via Windows Hello, doar prin atingere tactilă.

Dell Inspiron 15 Gaming Image

XPS & Precision All-in-One – Cea mai bună calitate a sunetului pentru un PC all-in-one

Dell XPS 27 Image 3

Multe dintre PC-urile All-in-One (AIO) existente în prezent pe piaţă tratează experienţa audio ca pe un element secundar. Creat în cooperare cu Jack Joseph Puig, producătorul câştigător de premii Grammy şi directorul de creaţie de la Waves Audio, noul XPS 27 AIO şi ruda lui pentru business din gama Precision aduc sunetul la un nivel complet nou, prin calitatea audio intrinsecă, care anterior necesita un echipament extern pentru sunet. Prin intermediul părţii audio de înaltă fidelitate construită din fabrică, cele două produse furnizează cel mai bun sunet disponibil pentru un AIO cu 10 difuzoare care difuzează sunetul la o putere de 50 de Waţi per canal. Experienţa vizuală este la fel de impresionantă, prin intermediul unui frumos ecran touch 4K Ultra HD (3840 x 2160) edge-to-edge care suportă sută la sută gama de culori Adobe RGB. Echipamentul Precision AIO livrează mai multe opţiuni de performanţă cu procesoare Intel Xeon şi grafică AMD Radeon Pro, capabilă să genereze realitate virtuală şi dispunând de o fidelitate remarcabilă, cu certificări ISV pentru programe de top, precum AVID şi SolidWorks, precum şi de software de top pentru scopuri de securitate şi gestionare.

Prima staţie de lucru mobilă pregătită de Dell pentru realitatea virtuală (VR) consolidează poziția de lider a Dell ca autoritate în domeniul PC-urilor pentru VR

Dell Precision 7720 Image

Dell este lider mondial în VR, cu cele mai multe opţiuni de PC-uri de pe piaţă, incluzând staţiile de lucru XPS, Alienware şi Precision, care suportă căştile Oculus şi HTC. Pe măsură ce tot mai multe căşti VR sunt cumpărate, cresc oportunităţile – şi cererile – pentru creatorii de conţinut VR. Staţia mobilă de lucru Dell Precision 7720 este prima staţie mobilă de lucru VR-ready de la Dell proiectată special pentru crearea de conţinut VR. Este cea mai puternică staţie mobilă de lucru Dell, graţie celor mai noi procesoare Intel Core şi Intel Xeon de generaţie 7, precum şi graficii profesionale NVIDIA Pascal Quadro. În plus, de vreme ce vorbim de o staţie mobilă de lucru, creatorii pot dezvolta acum conţinut VR de oriunde simt ei că sunt cuprinşi de inspiraţie.

5K aparține deja trecutului… Dell își extinde poziția de lider cu monitorul UltraSharp 32 Ultra HD 8K

Dell UP3218K monitor 550x30.jpg

Monitorul UltraSharp 32 Ultra HD 8K de la Dell este primul monitor de 32 de inci cu rezoluţie 8K. Dispune de mai mult de 1 miliard de culori, rezoluţie de 33,2M pixeli, game de culori sută la sută Adobe RGB şi sRGB şi un nivel fără precedent de 280 ppi – ceea ce înseamnă de patru ori mai mult conţinut decât în cazul rezoluţiei Ultra HD 4K şi de 16 ori mai mult conţinut decât în cazul Full HD. Monitoarele care oferă o astfel de rezoluţie extremă de claritate şi gradare Dell PremierColor sunt importante în domeniile comerciale unde zooming-ul profund al imaginii este critic – aşa cum sunt editarea foto şi video, medicina şi diagnosticarea medicală, explorarea gazelor şi combustibililor – toate aceste domenii numărându-se printre cele care au adoptat timpuriu această tehnologie. În plus, ecranul aproape fără margini oferă clienţilor 32 de inci de spaţiu real de ecran într-un pachet extrem de compact.

În plus, Dell anunţă câteva noi monitoare cu caracteristica HDR (3) pentru întărirea experienţei vizuale prin intermediul unei game mai largi de culori, în scopul obţinerii de imagini excepţional de vii, a unei clarităţi mai mari şi a unor texturi vizibil mai bune, precum şi a unui contrast crescut, totul pentru surprinderea unei multitudini de nuanţe şi umbre naturale. Printre noile monitoare cu caracteristica HDR se numără: Dell 27 Ultrathin Monitor, cu un design contemporan, cel mai subţire profil din clasa lui, afişaj InfinityEdge, tehnologie Quad HD şi conectivitate USB Type-C, precum şi monitoarele Dell 24 şi 27 InfinityEdge, care mai dispun şi de speakere duale de 6W tunate profesional de către firma Waves Maxx Audio.

Linia Dell de dispozitive consumer XPS, Inspiron şi Alienware, precum şi produsele OptiPlex, Latitude şi Precision din gama commercial sunt împrospătate cu procesoare Intel Core de generaţie 7, opţiuni de conectivitate USB-C Thinderbolt 3 şi grafică profesională actualizată de la NVIDIA şi AMD. Dell împrospătează şi linia sa de monitoare, continuându-şi leadershipul global în zona afişajelor.

Produsele construite pentru business dispun, de asemenea, de procesoare Intel Core v Pro şi Xeon de generație 7 şi de design de tip notebook ultrasubţire 2-în-1 – reflectând cererile clienţilor pentru produse subţiri şi uşoare, care să nu facă compromisuri din punct de vedere al productivităţii, securităţii şi gestionării. De exemplu, Dell îşi extinde leadershipul în staţii de lucru cu modelul Precision 5520, cea mai uşoară staţie mobilă de lucru de 15 inci din lume, mult îndrăgită de profesioniștii din zona creativă. La această linie de produse se adaugă, de asemenea, seria Latitude 7000 de ultrabook-uri şi seria de produse Latitude 5000 2-în-1 de 12 inci. Acest ultim produs detaşabil 2-în-1 cântăreşte mai puţin de 1 kilogram, dispune de un echipament unic de auto-instalare care se poate roti până la 150 de grade pentru unghiuri multiple de vizualizare şi are opţiuni multiple de conectivitate.

Pentru cei care îndrăgesc desktopurile şi caută designuri care economisesc spaţiu, Dell a redefinit experienţa desktop cu noul OptiPlex 5250 AIO şi o linie actualizată de desktopuri OptiPlex cu factor de formă mic şi micro. Aceste produse furnizează performanţe şi productivitate de tip desktop complete în cadrul unor şasiuri compacte, care pot fi instalate în spatele unor ecrane corespunzătoare cu ajutorul standurilor noastre inovatoare AIO sau sub masă pentru a elibera spațiul de birou. Perfecte pentru conectarea la un desktop sau un laptop, noile monitoare includ, de asemenea, monitorul Dell 24 pentru conferinţe video, care dispune de o cameră Full HD IR de doi megapixeli cu jaluzele de intimitate, microfon de eliminare a zgomotelor de fundal şi speakere duale de 5W incorporate, precum şi monitorul Dell 24 Touch.

Nominalizări Consumer Electronics Association pentru inovațiile Dell în cadrul CES 2017

– Dell Canvas (Nominalizare, categoria Tech For a Better World)

– Dell XPS 13 2-in-1 (Nominalizare, categoria Computer Hardware and Components)

– Dell XPS 27 AIO (Nominalizare, categoria Computer Hardware and Components)

– Dell Latitude 5285 2-in-1 (Nominalizare, categoria Computer Hardware and Components)

– Dell 27 Ultrathin Monitor S2718D (Nominalizare, categoria Computer Peripherals)

– Dell Alienware 17 cu Tobii Eye Tracking Technology (Nominalizare, categoria Gaming)

– Dell Premier Wireless Keyboard and Mouse KM717 (Nominalizare, categoria Computer Accessories)

3 Comments

  1. Interesante si deosebite produsele lansate de catre cei de la Dell. Mai ales acea paleta de un miliard de culori spune multe despre evolutia tehnologica.

  2. Laptop-uri și monitoare de la Dell sunt bune și la prețuri destul de bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!