EvenimenteGamingStiri

Pretul sistemului Playstation VR, disponibil in Romania din 24 ianuarie

Pretul sistemului Playstation VR

Anuntat inca de la finalul anului 2015, sistemul de realitate virtuala dezvoltat de cei de la Sony, PlayStation VR, este disponibil abia din data de 24 ianuarie 2017 pe piata din Romania, anunta unul dintre cei mai importanti retaileri electro-IT din Romania, Media Galaxy.

Anuntul vine la cateva luni distanta, dupa debutul noii versiuni a consolei PlayStation 4, capabila sa redea continut in format 4, in varianta PlayStation 4 Pro.

Astfel, retailerul va sustine un eveniment de lansare cu publicul pe 24 ianuarie, de la ora 17:00, in magazinul Media Galaxy Orhideea, unde vor avea loc concursuri cu premii. Lantul de magazine anunta ca evenimentul va fi transmis in direct pe canalul sau de pe Youtube.

Pe langa sistemul de realitate virtuala Sony Playstation VR, al carui pret este de 1.800 lei, va debuta si jocul Resident Evil 7 Biohazard, in versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One si PC.

Cei prezenți vor putea participa la sesiuni de quiz, în care vor avea ocazia de a câștiga jocuri Resident Evil 4, Resident Evil 5 și Resident Evil 6 pentru PlayStation 4, în edițiile Remastered. De asemenea, toți cei care cumpără jocul Resident Evil 7 Biohazard sau sistemul de realitate virtuală PlayStation VR pe parcursul evenimentului vor intra în cursa pentru un scaun de gaming Genesis Nitro 880 Red și un accesoriu PlayStation 4 Camera.

Pentru alte informatii vizitati magazinul online al retailerului.

4 Comments

  1. poate ar fi cazul sa se faca si in provincie lansari de genul asta :D

  2. Este așteptat cu nerăbdare de cei care rezonează cu acest gadget

  3. ochelari VR foarte așteptați și plus că se lansează și jocul horror Resident Evil 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!