EvenimenteSmartphonesStiri

Huawei anunta P10 si P10 Plus, cu tehnologie Leica si o paleta variata de culori

Huawei anunta P10 si P10 Plus

Pe parcursul acestei zile au loc conferintele de presa ale producatorilor de electronice, conferinte care prefateaza de fapt inceputul targului international expozitional anual – Mobile World Congress 2017, din Barcelona.

Nu cu mult timp in urma s-a incheiat conferinta de presa a chinezilor de la Huawei, in cadrul careia au fost lansate pe piata cele doua varfuri de gama ale seriei P10.

 “Cultura și tehnologia continuă să se intersecteze în ceea ce privește fiecare aspect al vieților noastre, așa că vrem să livrăm produse și experiențe care să ne îmbunătățească și să ne facă mai frumoasa viața.”, a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. “Huawei P10 și P10 Plus se remarcă prin capabilitățile foto excepționale ale Leica, prin designul unic și prin inovațiile hardware, pentru a oferi utilizatorilor o experiență de utilizare remarcabilă.” a completat acesta.

Huawei anunta P10 si P10 Plus 1

Asadar, Huawei anunta P10 si P10 Plus, telefoane echipate cu tehnologie Leica, care vor fi disponibile comercial intr-o paleta variata de culori. Modelul standard este echipat cu un ecran Full HD de 5.1″, in timp ce modelul mai mare, Huawei P10 Plus, dispune de un ecran Quad HD de 5.5″ in diagonala. Ambele modele dispun de un strat protector de sticla Gorilla Glass 5 si de procesorul octa-core Kirin 960. Tot ambele modele vin cu 4GB memorie RAM si 64GB spatiu stocare interna, insa P10 Plus va fi disponibil si in varianta cu 6GB memorie RAM si 128GB spatiu intern.

huawei p10 colors 1

Huawei P10 este echipat cu o baterie cu capacitatea de 3.200 mAh, in timp ce modelul Plus vine cu o baterie de 3.750 mAh, dar ambele dispun de incarcare rapida, ceea ce Huawei denumeste ‘SuperCharge’.

Ambele modele vor beneficia de un sistem dual de camere pe spate, un setup denumit ‘Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition’ (un senzor color de 12MP cu deschidere f/1.9 + si un senzor de 20MP monocrom), alaturi de un sistem de stabilizare optica a imaginii si focalizare hibrida.

https://www.youtube.com/watch?v=oCRBssIbBG0

Pe zona software telefoanele vin preinstalate cu sistemul Android 7.1 Nougat si noua versiune Emotion UI 5.1. Culoarea de baza a temeie din telefon va complementa culoarea carcasei telefonului.

Huawei va comercializa cele doua telefoane in nu mai putin de 7 variante de culori, insa pretul nu a fost deocamdata dezvaluit. Vom reveni cu aceasta informatii atunci cand o vom avea.

7 Comments

  1. Specificații foarte bune, baterie cu capacitate mare și încărcare rapidă, o varietate de culori. Totul este minunat mai puțin prețul care putea fi mai mic.

  2. Observ ca s-a depasit in sfarsit bariera de 3000mAh a bateriilor odata cu acest MWC, ceea ce asteptam demult. Despre modelele Huawei numai de bine…

  3. Foarte bune specificații! Aștept să ajungă și în România!

  4. Va fi lansat de luna viitoare în toate țările europene, însă din păcate România nu se află printre ele. Așteptăm să îl vedem și la noi.

  5. O veste buna, așteptăm să apară și în România pt al testa live ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!