StiriTech

HTC anunta casca Link VR dedicata telefonului U11, cu controllere de miscare

HTC anunta casca Link VR

Anuntat la mijlocul acestei luni ca fiind varful gamei HTC pe anul curent, HTC U11 (pentru care operatorii telecom accepta deja precomenzi), primeste de astazi oficial un nou accesoriu pentru continutul de realitate virtuala, si anume: HTC anunta casca Link VR.

Aceasta casca HTC Link VR se diferentiaza de sistemul HTC Vive, deoarece necesita conectarea smartphone-ului U11 prin portul USB-C chiar daca ea dispune de propriul display. Apropo de acest display propriu: el masoara 3.6″ in diagonala si ofera un camp vizual la un unghi maxim de 110 grade), in timp ce rezolutia imaginlor afisate pe el este de 1.080 x 1.200 pixeli cu o rata de refresh de 90Hz.

Casca HTC Link VR este insotita de doua controllere de miscare wireless (fara cabluri – pe baterii), care permit orientarea si interactiunea cu spatiu virtual.

HTC spune ca aceasta casca Link VR va fi momentan disponibila exclusiv pietei din Japonia (din iulie 2017 mai exact). Vom reveni cu informatii despre pret si disponibilitatea ei pe alte piete, atunci cand producator va comunica acest lucru.

9 Comments

  1. Nu am avut posibilitatea sa testez o asemenea casca, dar ma bucur de toate aceste informații.

  2. Cu siguranta o vor aduce si pe alte piete, eventual sub alta denumire

  3. Foarte tare! Gadgeturi ce vor face smartphone-ul mai atractiv

  4. Un gadget la mare cautare. Intr-o zi cred că imi voi achiziționa si eu una din curiozitate ✔

  5. Un dispozitiv pt telefon cu care poți vedea totul diferit atunci când îți pui acea casca, mai ales filme si jocuri :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!