StiriTech

Top 5 gadgeturi la reducere pe Gearbest

Top 5 gadgeturi la reducere pe Gearbest

Gearbest este unul dintre cei mai cunoscuți retaileri din China de pe al cărui magazin online tot mai mulți romani fac cumpărături cînd vine vorba de gadgeturi. Aceasta deoarece ele sunt comercializate la un preț accesibil, iar în unele cazuri  retailerul oferă si o serie de reduceri de pret.

Top 5 gadgeturi la reducere pe Gearbest

Astazi, vă prezentăm un top 5 gadgeturi la reducere pe Gearbest la achiziția cărora puteți beneficia și de un cupon de reduceri suplimentare multumita parteneriatului nostru cu acest retailer.

Varietatea produselor din oferta magazinului este foarte mare, tocmai pentru că aveți de unde alege. De asemenea, puteți urmări diverse promoții sau discounturi aplicate la produsele favorite. După ce vă faceți cont puteți salva produsele respective pentru a le putea urmări, iar când au cel mai bun preț să finalizați comanda.

ESCAM G02 720P P2P WiFi IP Camera

Cu cele 10 LED, camera poate filma foarte clar noaptea până la o distanță de 8 metri. Pe lângă, designul rotativ al camerei de supraveghere, oferă posibilitatea de a filma pe un unghi mult mai mare atât orizontal cât și vertical folosind controalele din aplicație. Camera poate fi conectată atât prin cablu cât și prin wifi. Are două antene integrate pentru un semnal bun.

Camera este plug-and-play, filmează pe zi și pe noapte, ușor de configurat, are încorporat microfon și speaker pentru a putea vorbi prin aplicație, suportă protocolul ONVIF pentru camerele IP, filmează 720p cu senzorul de 1Mpx. Poate fi utilizat atât cu telefoane cu sistem Android cât și cu iOS.

Camera costă 19.99$

Sricam SP009 720P H.264 Wifi IP Camera Pet Cam

Camera poate fi setată folosind aplicația cu care vine, iar față de modelul de mai sus, ea vine cu suport pentru un card SD de până la 128GB. Acesta nu este inclus în pachet, deci va trebui achiziționat separat dacă nu dețineți unul acasă. Folosește tot un senzor CMOS de 1.0Mpx, cu rezoluție 720p și compresie H.264. Are deja integrat protocolul ONVIF și poate fi utilizat folosind software dedicat. Filmează și pe timp de noapte, datorită senzorilor LED. Suportă detecție la mișcare și poate trimite informații pe o adresă de mail, mai exact poze.

Camera costă 20.62$

Original Xiaomi Mi LYEJ02LM Bluetooth Headset

Casca Bluetooth Xiaomi este multifuncțională, adică suportă ajustarea volumului, poți schimba muzica de pe telefon, are controale pentru funcțiile de telefon. Sunetul este stabil datorită versiunii Bluetooth 4.1. Cântărește doar 6.5grame și se fixează foarte bine în ureche fără să cadă datorită suportului de silicon. Microfonul este are opțiunea de a reduce zgomotul de fundal, tocmai pentru un sunet clar atunci când vorbim cu cineva la telefon. Se pot conecta 2 dispozitive Bluetooth simultan.

Casca Bluetooth costă 10.99$

Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Watch for Android iOS

Brățara fitness Xiaomi Mi Band 2 este ideală pentru cei care vor să aibă grijă de sănătatea lor. Fie că stai la birou pe scaun fie acasă, trebuie să faci mișcare și să îți verifici pulsul, caloriile dar și cât e ceasul ca să nu întârzii la întâlnire. Mișcarea înseamnă sănătate, astfel brățara îți poate contoriza și pașii pe care îi faci. Fie vezi toate detaliile pe ecran, fie în aplicație. Are Bluetooth 4.0 și poate fi conectată cu orice telefon Android sau iOS. Este rezistentă la apă. Vă monitorizează somnul și vă poate trezi dimineața.

Brățara costă 19.99$

FuriBee F36 2.4GHz 4CH 6 Axis Gyro RC Quadcopter

Este o dronă de jucărie, mică, portabilă cu 6 axe giroscopice care poate fi utilizată atât în interior cât și în exterior. Se controlează printr-o telecomandă pe o frecvență de 2.4GHz, oferind o stabilitate și un control ridicat. Drona se poate roti 360, în funcție de cum este controlată de utilizator. Fiecare elice are o protecție de plastic pentru a preveni lovirea sau distrugerea alicelor.

Drona FuriBee costă 13.34$

La achiziția a unuia sau a mai multor produse, Gadget-Talk România vă oferă un cupon de reduceri suplimentar:

Cod cupon reducere: GBRSF36

7 Comments

  1. Foarte interesante gadget-urile. Din topul 5 prezentata de dumneavoastră drona mi s-a părut foarte tentanta.

  2. Gadgeturi foarte bune cu reduceri mari! Mie personal mi-a atras atentia!

  3. Întotdeauna am apreciat și urmărit Gearbest mai ales de când au apărut telefoanele inteligente! Au fost cu cel puțin un pas înainte la apariția lor față de momentul când se comercializau în România și un pas înapoi la capitolul prețuri.
    Din top 5 care le-ați prezentat aici mi-a atras atenția brățara fitness Xiaomi care la prețul de 20 de dolari este de 5 ori mai ieftină decât una similară comercializată în Romania. Gearbest= Best prices!

  4. Nu am comandat produse de la ei sau din China, preturile sunt bunicele dar probabil transportul dureaza, plus implicatiile cu posta vamala

  5. super gedgeturi cu super reducere , merita achizitionate , Multumim pentru pontul oferit cat si pentru informaii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!