SmartphonesStiri

Telefonul YotaPhone cu doua display-uri revine pe piata vara aceasta!

Yotaphone 3

La inceputul lui 2015 am avut ocazia sa testam unul din cele mai ciudate dar si interesante in acelasi timp smartphone-uri, YotaPhone 2, telefon cu Android produs de o companie ruseasca.

De atunci si pana in prezent brandul si-a cam incetat activitatea pe acest segment de piata, insa par ca vor reveni de la mijlocul acestei veri, cand ne asteptam sa lanseze YotaPhone 3, un model de smartphone despre care se stie la aceasta data ca va fi disponibil cu acelasi tip de carcaterstici care au consacrat brandul Yota Devices, si anume cele doua display-uri (fata si spate), unul color AMOLED pe partea frontala, respectiv unul E-ink (alb/negru) pe spate.

Despre restul sepcificatiilor lui YotaPhone 3 se stie la aceasta ora ca va fi disponibil in variante de 64 si 128 GB si ca vor avea un pret de 350$, respectiv 450$ in Rusia si China.

Ramane sa asteptam lansarea oficiala in Europa si sa aflam daca telefonul va ajunge pe piata din Romania.

8 Comments

  1. Wow! Faptul că are două display unul color și altul pe spate alb-negru e interesant!
    Dacă am ocazia să testez vreodată unul și observ că displayul alb-negru consumă foarte puțin atinci merită un YotaPhone3 la ce specificații va avea!

  2. Foarte interesant conceptul de doua display-uri, are un aspect deosebit, poate ajunge si la noi pe piata

  3. personal, imi place conceptul, insa cred ca mai degraba un ecran secundar in genul HTC e de preferat. Observ ca totusi nu prea prinde pe piata asa ceva

  4. Im place acest telefon, ecranul curbat este la moda, am văzut multi oameni cu acest tip de telefon

  5. Imi plac mult telefoanele cu ecrane curbate, memorie foarte Bună, pret ok pt ceea ce ofera ✔

  6. Ecranul E-Ink este principalul aspect al acestui telefon, punctul decisiv atunci când va veni vorba de a achiziționa acest telefon sau nu. Din păcate, până acum Yotaphone nu a fost extrem de popular în România, având parte de o publicitate redusă. Odată cu lansarea Yotaphone 3, toate acestea s-ar putea schimba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!