SmartphonesStiri

Telefonul Galaxy Note 8, protagonistul unei serii de imagini foto si video

Telefonul Galaxy Note 8

Cu ceva mai putin de 2 luni pana la debutul noului phablet cu S Pen al celor de la Samsung Electronics, telefonul Galaxy Note 8 apare intr-o serie de imagini retail dar si intr-o randare video de 22 de secunde care ne arata un model ce retine o mare parte din elementele cheie de design ale telefoanelor Galaxy S8 (Infinity Display) lansate la finalul lunii martie, precum si din componentele hardware.

Telefonul Galaxy Note 8 este, practic, un Galaxy S8 Plus ceva mai mare care va fi echipat cu procesorul Snapdragon 835 / Exynos 9 (depinde de regiune), cu 6GB memorie RAM, o baterie integrata (nedetasabila) de 3.300 mAh, care nu, nu va exploda, o camera foto principala duala (cu doi senzori de 12MP fiecare) cu stabilizare optica a imagini si un ecran AMOLED de 6.3″ in format 18:5:9 si rezolutie Quad HD+.

Din imagini, se poate dinstinge faptul ca senzorul de amprente ramane la fel de prost amplasat si pe Note 8 la fel ca pe modelele Galaxy S8.

note8

Samsung Electronics ar putea anunta telefonul Galaxy Note 8 in prima jumatate a lunii august, cu toate ca zvonurile din online indica catre luna octombrie a acestui an.

sursa

11 Comments

  1. Felicitari pentru descriere,este un telefon performant!Si…poate asa cum zici nu explodeaza bateria! Cam riscant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!