SmartphonesStiri

Galaxy Note 8 in cele mai clare imagini de pana acum

Galaxy Note 8

Pe parcursul ultimelor luni s-a speculat foarte mult despre lansarea lui Galaxy Note 8, ba chiar am avut ocazia sa vedem si cateva imagini cu ceea ce ar putea fi designul sau, insa saptamana aceasta avem parte de cele mai clare imagini de pana acum cu acest phablet cu S Pen.

Terminalul Note 8 urmeaza sa fie lansat pe data de 23 august, la New York, in cadrul unui mare eveniment Samsung Mobile Unpacked. Noua generatie va fi primul model ce va dispune de o camera duala pe spate si noul chipset Exynos 9. De asemenea, in unele regiuni Samsung va comercializat o varianta cu procesor Snapdragon 835.

Comparativ cu modelul Note 7 care a fost restras definitiv de pe piata in prima jumatate a anului in cauza riscului de incendiu (vandut vara aceasta sub denumirea Note 7 Fan Edition cu o noua baterie), Galaxy Note 8 va fi dotat cu un display cu diagonala de 6.4″ care va beneficia de noul panou Infinity Display, tehnologie intalnita pe seria Galaxy S8. De altfel, Note 8 va mosteni mare parte din aspectul telefoanelor S8, inclusiv protectia IP68 la apa.

Restul specificatiilor asteptate sunt cel putin 4GB memorie RAM, un nou S Pen, si o baterie de minim 3.300 mAh. In imaginile scurse saptamana aceasta putem vedea modelele in variante Midnight Black (negru) si Gold (auriu).

In ceea ce priveste pretul lui Note 8, Samsung este asteptat sa vanda phablet-ul incepand cu luna septembrie la un pret de cel putin 900 – 1000 euro.

via

10 Comments

  1. va fi un telefon extrem de apreciat, cu o camera foarte buna si poate cu android 8! sa vedem … poate nu va mai fi probleme asa cum a fost la predecesorul

  2. hmmm un pic piperat pretul dar insa cred ca il merita

  3. Specificații tehnice de ultima generație si un preț ce te lasă cu gura căscată!!!

  4. Designul este unul specific Samsung, arata foarte bine, iar specificatiile anunta o performanta ridicata, mai ales cu un procesor puternic si 4GB memorie RAM.
    S-au intrecut pe ei la capitolul display, diagonala de 6.4″ si tehnologia panou Infinity Display cu siguranta il va face foarte cautat. Desigur, pretul e pe masura, nu aveam la ce altceva sa ne asteptam.

  5. Cine isi petmite, il cumpara, restul visraza la acest telefon.

  6. La o așa diagonală 1000 de euro nici nu-i scump dar cu condiția ca procesorul să fie Snapdragon 835!
    Cred că o să satisfacă mai ales fanii Samsung dar să nu se aștepte la acaparare de clienți noi fani ai altor branduri!

  7. diagonala de 6.4″ cu noul panou Infinity Display suna bine… protectia IP68 la apa ma incanta…pretul de 1000 euro nu-mi suna bine 😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!