AccesoriiSmartphonesStiri

Cinci incarcatoare wireless cu standardul Qi (pentru smartphone)

Cinci incarcatoare wireless cu standardul Qi

Pana nu demult incarcarea bateriei gadgeturilor prin inductie (wireless) nu era un subiect prea interesant pentru utilizatorii de smartphone desi producatorii asiatici de telefoane cu Android o tot integreaza de cativa ani incoace in dispozitivele lor, insa acum ca si Apple a adopta aceasta tehnologie pe telefoanele sale iPhone 8 si iPhone X, standardul Qi devine unul mult mai atractiv, astfel ca, in articolul de astazi va vom prezenta cinci dintre incarcatoarele wireless deja disponibile pe piata din Romania.

Cinci incarcatoare wireless cu standardul Qi pentru smartphoneuri:

A W1 incarcator

1) Vom incepe lista noastra de cinci incarcatoare wireless pentru smartphone cu modelul A+ W1 Charger fara fir, care permite incarcarea prin standardul Qi (cel mai cautat standard la acest tip de incarcatoare). Desi este un incarcator universal de 5V fara fir, el dispune si de interfata USB, cantareste numai 75 de grame si costa foarte putin.

Pretul sau este de 129 lei, dar il gasiti redus in oferta eMAG pana la 50 lei in acest weekend.

incarcator wireless samsung galaxy s8

2) Incarcatorul Wireless pentru Samsung Galaxy S8 cu standardul Qi este un model premium (cel mai scump din cele disponbile in oferta eMAG) realizat din silicon ce cantareste 225 grame, dar poate fi utilizat si ca stand si incarcator universal pentru alte modele de telefoane echipate cu acelasi standard de incarcare prin inductie (Qi). Incarcatorul dispune de un port USB-C si are iesire de 5 si 9V.

Costa 399 lei, dar este redus pana la 299 lei in acest weekend, in oferta eMAG.

Romoss Freemos

3) Romoss Freemos este un alt incarcator wireless universal cu standardul de incarcare Qi, un model accesibil ca pret ce cantareste numai 80 de grame si dispune de iesire de 5V.

Pretul lui este de 119 lei, insa il gasiti la doar 66 lei in oferta de weekend a celor de la eMAG.

thermaltake

4) Thermaltake LUXA2 TX-100 este cea de a patra recomandare a noastra din cele 5 de astazi si este un incarcator wireless universal de mici dimensiuni perfect pentru birou. Incarcatorul prin inductie Thermaltake dispune de standardul Qi, astfel ca e compatibil cu oricare dispozitiv care dispune de acest standard Qi de incarcare.

Thermaltake costa 119 lei, dar si el este redus in acest weekend, astfel ca il puteti achizitiona la pretul de 89 lei.

trust yudo

5) Trust Yudo este la randul lui un incarcator wireless universal ieftin, ce beneficiaza de standardul Qi, dispune de port si cablu USB, si un LED pentru noficatri.

Pretul incarcatorului Trust Yudo este de 70 lei.

Daca ati gasit si alte modele de incarcatoare wireless universale cu standardul Qi, a caror raport calitate pret este unul bun, asteptam recomandarile voastre in sectiunea de comentarii.

9 Comments

  1. Incarcarea wireless inca nu e suficient de eficienta, dar e de viitor

  2. Un incarcator superb as da asa bani pe unu sincer isi merita bani calitatea isi spune aprenta

  3. Destul de bune isi merita toate aprecierile insa pretul este un pic prea mare dar se merita sa il cumperi

  4. De ceva timp ma gandesc serios sa cumpar un incarcator wireless…a fost perfect articolul acesta pentru ca nu aveam idee de nicio oferta.la prima vedere poate preturile par mari, dar cred ca e o investitie buna.si mai ales daca urmaresti reducerile si ofertele de la eMAG , de exemplu, il iei la un pret rezonabil.

  5. Pretul nu este accesibil tuturor, dar isi merită fiecare bănut! Chiar ma uitam ca cei de la eMag au ceva oferte in acest week-end destul de bune, sigur o sa-mi fure ” ceva bănuți din buzunar.

  6. Este de viitor acest procedeu de incarcare a bateriei.

  7. Este un mod de incarcare foarte bun, se elimina firele care incurca uneori, preturi super ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!