EvenimenteSmartphonesStiri

Google anunta telefoanele Pixel 2 si Pixel 2 XL

Google anunta telefoanele Pixel 2

E oficial! Incepand de astazi primele telefoane cu Android 8.0 Oreo, Pixel 2 si Pixel 2 XL, sunt oficial disponibile in cateva piete cheie de pe glob.

Google anunta telefoanele Pixel 2 si Pixel 2 XL

In cadrul unui eveniment de presa ce a avut loc astazi in SUA, Google Inc a anuntat noua gama de produse Pixel care include printre altele si doua smartphone-uri.

Pixel 2 XL este modelul mai mare, avand un ecran Plastic-OLED de 6″ in diagonala (e modelul produs de LG, de altfel, se observa ca seamana cu un LG G6 daca il privim din fata) cu rezolutie Quad HD+ (1.440 x 2.880 px) si aspect 18:9 (densitate 538ppi).

 

Pixel 2 este modelul standard cu ecran AMOLED Full HD de 5″ in diagonala si densitate de 441 pixeli per inch. Ecranul sau nu este un edge-to-edge display ca pe Pixel 2 XL, insa dispune de ceea ce Google numeste un ecran cinematic protejat de un strat de sticla Gorilla Glass 5 si flancat de doua difuzoare stereo amplasate frontal pentru o experienta multimedia deosebita (luati notite dragi producatori de smartphone-uri).

Ambele telefoane dispun de acelasi chipset Qualcomm Snapdragon 835, 4GB memorie RAM, 64 / 128 GB spatiu intern stocare fisiere (nu au slot micro SD, nici mufa jack 3.5mm), port USB-C, Bluetooth 5.0, Always-on Display si o camera foto de 12.2MP cu apertura f/1.8, autofocus laser si stabilizare optica si electronica a imaginii care functioneaza impreuna simultan prin intermediul unui software ce are la baza inteligenta artificiala, astfel ca videoclipurile sunt inregistrate la rezolutie maxima 4K @30 fps cu o stabilizare apropiata de cea filmata cu ajutorul unui gimbal. Google anunta ca aceasta camera principala a scos un scor de 98 de puncte pe DxOMark. Camera frontala dispune de un senzor de 8MP cu apertura f/2.4 si focus fix.

https://www.youtube.com/watch?v=7TSA1K4gKMo

Diferentele dintre cele doua telefoane ar fi dimensiunea, greutatea (143g Pixel 2, 175g Pixel 2 XL), capaciatea bateriei (2.700 mAh, 3.520 mAh pe 2 XL), insa ambele beneficiaza de incarcare rapida. Google se lauda chiar cu pana la 7 ore de autonomie a bateriei in doar 15 minute de incarcare rapida.

Pretul afisat de Google pe magazinul sau din Germania este de 800 Euro, respectiv 940 Euro pentru varianta Pixel 2 XL. Si aici discutam de modelele cu 64GB, cele cu 128GB vor fi chiar mai scumpe.

https://www.youtube.com/watch?v=zpLVsR8cSFo

 

5 Comments

  1. Doua telefoane mult asteptate cu specificatii relativ bunicele! Pixel 2 acumulator cu capacitate mica ,lipsa slot card preturile cam maricele!

  2. Nu sunt foarte performante aceste telefoane ma asteptam sa fie mai woow iar pretul un pic prea mare pentru performanta mica pe care o are

  3. Un mare minus il constituie lipsa slot micro SD si a mufei pt casti,pretul de 800 si 940 euro destul de mare.

  4. Renumitul buton portocaliu 😂 parca pretul e un pic cam maricel, chiar daca Gorilla Glass 5 si doua difuzoare stereo amplasate frontal pentru o experienta multimedia deosebit suna tentant.

  5. M-am uitat și eu, nu m-a dat pe spate Google cu Pixel 2, și 2 XL. Pixel 2 are o baterie chiar mica, nu e de ajuns 2700 mAh. Sa vedem poate Android Oreo e bine optimizat și nu va consuma mult din baterie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!