SmartphonesStiri

Huawei anunta Honor 7X, cu ecran edge-to-edge Full HD+

Huawei anunta Honor 7X

Huawei a anuntat astazi telefonul Honor 7X, in China. Un nou model de smartphone de nivel mediu ca pret, cu ecran edge-to-edge, procesor octa-core, Android Nougat si o camera duala pe spate.

Cunoscut si sub denumirea de Honor 9i, telefonul Honor 7X este dotat cu un ecran LTPS Full HD+ (2.160 x 1.080 pixeli) de 5.93″ care dispune de aspect 18:9, este echipat cu procesorul Kirin 659 tactat la frecventa de 2.36GHz, dispune de acceleratorul grafic mobil Mali T830-MP2, are 4GB memorie RAM si va fi comercializat in variante cu 32 / 64 / 128 GB spatiu intern. Telefonul are pe spate o camera duala cu senzori de 16MP + 20MP pe spate, camera frontala de 8MP, o baterie de 3.340 mAh si ruleaza Android 7.0 Nougat cu interfata grafica Emotion UI v5.1 peste.

Huawei comercializeaza telefonul Honor 7X de luna aceasta in variante pe auriu, negru mat si albastru inchis, la preturi incepand de la 170 Euro si creste in functie de dotarile optionale alese de client.

Cel mai probabil, telefonul Honor 7X, va ajunge si pe piata din Romania pana la finele acestui an. Vom reveni cu informatii despre pretul lui la noi si de unde va putea fi achizitionat.

8 Comments

  1. Huawei au avut si au telefoane performante si ffbune eu cred ca si acesta o sa fie cumparat are specificaţi bune

  2. Din ce observ are specificatii bune! Camera este ok, memoria ram la fel! Ramane de vazut pretul afisat si la noi fata de ce se afla in străinătate

  3. Un smartphone mid range cu specificatii tehnice de ultima ora si un pret decent! Astept listarea pe piata din Romania

  4. Are o memorie ram super este foarte acceptabil Huawei au telefoane bune si performante asteptam si pretul lui in Romania

  5. Un telefon cu un ecran foarte mare care e la moda în anul acesta. De specificații ce sa zic sunt ok, chiar spre foarte bine. Sigur va fi disponibil în oferte bune la operatori.

  6. Mi se pare mai mult decat acceptabil pentru cei mare isi doresc un smartphone „de mijloc” in ce priveste performanta.si dupa cum am mai zis, am fost multumita in trecut de smarthphone-urile Huawei pe care le-am avut.

  7. Detaliile tehnice sunt foarte bune.
    Memoria ram este super ok, camera foto la fel.
    Sper sa fie comercializat in Ro. la un pret rezonabil, la fel cum este in strainatate.

  8. Un telefon care isi merita cei170 €.
    Ramane de vazut cat va costa in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!