SmartphonesStiri

Gama Huawei Mate 10 dezvaluita inainte de anuntul oficial din Germania

Gama Huawei Mate 10 dezvaluita

Mai sunt ceva mai mult de 2 ore pana la evenimentul de presa organizat de Huawei in Munchen (Germania), eveniment in cadrul caruia producatorul chinez este asteptat sa dezvaluie gama de telefoane Mate pe 2017, mai exact gama Huawei Mate 10 care va include modelele Mate 10 Pro, Mate 10 Lite, Mate 10 (modelul standard) si cel putin o varianta Mate Porsche Design la fel ca seria Mate 9 din 2016.

Gama Huawei Mate 10 dezvaluita

Deocamdata nu avem informatii care ar sugera ca evenimentul va fi transmis in direct pe internet, insa avem imagini cu telefoanele din seria Mate 10 (inclusiv cu ambalajul in care ele vor fi comercializate), pe care Huawei le va prezenta presei incepand cu ora 15:00 (ora Romaniei).

huawei mate10 8

Una dintre aceste imagini publicate pe internet inainte de prezentarea oficiala sugereaza ca Mate 10 (model ALP-AL00) va fi livrat direct cu Android 8.0 Oreo, ca va beneficia de un ecran cu rezolutie Full HD, procesorul Kirin 970, 4GB memorie RAM si 64GB spatiu intern.

Nu detinem informatii despre pretul lor sau data cand ele vor ajunge pe piata noastra, insa cu siguranta ca Huawei Romania va comunica toate aceste detalii foarte curand.

Vom reveni cu detaliile tehnice ale fiecarui model din gama Huawei Mate 10, dupa conferinta de presa a chinezilor, din Germania.

 

10 Comments

  1. Astept mai multe informaţii pare un telefon bun performant

  2. Din păcate nu am fost activa sa vad ce s.a intamplatat, dar un viitor articol sigur ma va lumina! Sunt interesată de mai multe informatii tehnice si prețul acestuia

  3. Astept cu mare interes lansarea oficiala! Design ok,astept mai multe detalii tehnice!

  4. Din imagini, ca si design, sunt ok…sa vedem mai multe detalii tehnice, pret…si apoi ne facem o idee mai clara!

  5. Asteptam lansalrea .Huawei este un brand bun au telefoane foarte bune si rezistente si la baterie

  6. Astept sa vad cat va costa aceste noi modele de telefoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!