SmartphonesStiri

Xperia XZ Premium Red Rosso, de saptamana viitoare disponibil in Europa

Xperia XZ Premium Red Rosso

Cel mai performant smartphone Sony Xperia XZ de anul acesta, Xperia XZ Premium, anuntat la finalul lunii februarie si declarat cel mai bun telefon de la Mobile World Congress 2017, va fi de saptamana viitoare disponibil si pe rosu in Europa.

Noua nuanta a telefonului este un rosu aprins, la fel ca emblematicul rosu de pe masinile Ferrari. Sony va comercializa noul model in Europa sub denumirea Xperia XZ Premium Red Rosso.

xperia xz premium red2

In ceea ce privesc caracteristicile tehnice ale lui Xperia XZ Premium Red Rosso ele raman aceleasi de pe modelul anuntat in februarie: ecran 4K Triluminos, insa noul model dispune de un ecran cu 40% mai luminos comparativ cu Xperia Z5, are un sistem nou de camera foto denumit Motion Eye si este echipat cu procesorul octa-core Snapdragon 835.

Telefonul mai beneficiaza de 4GB memorie RAM, de o baterie de 3.250 mAh, port USB-C, carcasa e rezistenta la apa si praf (IP68) si ruleaza sistemul de operare Android, versiunea Nougat.

Pretul telefonului Xperia XZ Premium Red Rosso nu a fost oficial anunat pentru piata noastra, insa nu credem ca va depasi pretul actual.

Update 27 octombrie: Telefonul in varianta pe rosu va fi disponibil in Romania incepand cu luna noiembrie, insa pretul nu ne-a fost deocamdata comunicat de catre cei de la Sony Romania. Vom actualiza articolul atunci cand vom avea un raspuns din partea lor.

sursa

12 Comments

  1. In pic prea rosu pentru un barbat…in mod normal culoarea nu e un criteriu dupa care sa-mi aleg telefonul, dar nu as lua un rosu atat de aprins,ma deranjeaza vizual.

  2. Daca vreti un telefon ce va tine minim 4 ani (atat calitatea materialelor folosite cat si update-uri) va recomand Sony, insa doar modelele highend. Nu te astepta la un ozn daca iti cumperi tel de 800 Ron :))
    Daca alegeti Samsung, in 6 luni telu e muci, nu are updateuri si mai mult ca sigur deja are ecranul spart – tipic Sammy.
    But go ahead. It’s your money.
    Eu deja l-am comandat de pe Sony.de. Nu mai cumpar de la emag niciodata. Prefer sa platesc mai mult decat sa cumpar de la tzepari care colaboreaza cu alti tzepari. Romani. N-am ce zice..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!