EvenimenteSmartphonesSOFTWAREStiri

Samsung anunta Galaxy AI UX (interfata grafica mobile bazata pe inteligenta artificiala)

Samsung anunta Galaxy AI UX

Ieri, in China, a avut loc un eveniment dedicat asistentului Bixby, unde Samsung Electronics a prezentat o noua interfata grafica pentru telefoanele sale mobile Galaxy, UX ce va avea la baza inteligenta artificiala. Ce inseamna acest lucru? Ca telefoanele smart actuale vor deveni si mai inteligente odata cu o integrare si mai consistenta a inteligentei articiale (a asistentilor virtuali) in aceste gadgeturi.

Samsung anunta Galaxy AI UX

Noua interfara grafica inteligenta dezvoltata de Samsung Electronics, Galaxy A.I. UX, va fi disponibila din primavara lui 2018 (din februarie), cel mai probabil, odata cu lansarea telefonului Galaxy S9.

Anul trecut, Samsung, a introdus asistentul virtual Bixby pe noile telefoane Galaxy S8, asistent inteligent ce beneficiaza chiar de propriul buton fizic de activare si interactiune, insa o functie prea putin utilizata pana in prezent de utilizatorii de telefoane Samsung Galaxy, din mai multe motive si pe buna dreptate.

Cu toate ca utilizatorii de smartphone nu se prea inghesuie deocamdata sa utilizeze un astfel de asistent virtual ce are la baza inteligenta artificiala, producatorii de gadgeturi si cei de software, par sa fie convinsi ca viitoarele telefoane mobile au nevoie de o si mai adanca integrare a inteligentei artificiale in aceste telefoane.

Desigur, ca acest tip de tehnologie ne-ar putea usura modul de interactiune cu gadgeturile noastre, mai ales ca discutam despre efectuarea de comenzi vocale si nu tactile, insa bariera lingvistica impiedica deocamdata utilizatorii sa adopte o astfel de tehnologie.

Credeti ca un Galaxy S9 cu interfata Galaxy A.I. UX, va fi ceva ce oamenii isi doresc in  2018? Asteptam cu interes comentariile voastre pe acest subiect.

7 Comments

  1. Pt a functiona functia de asistent virtual inteligent, va trebui un galop de forta pt a se crea un soft pt fiecare tara in parte cu dialectul.folosit acolo pt a fi inteles si utilizat cat mai mult si mai eficient.
    In mare este ok functia, ne mai odihnim degetele putin ca sa fac o gluma.

  2. In 2018 putini cred ca isi vor dori acest tip de telefoane, va fi un an desi obisnuinta mai mult, de abia in ceilalti ani va lua amploare.

  3. Apar tehnologi foarte avansate si foarte bune si interesante

  4. „go with the flow”..inovatia este ceva firesc, asa ca ne adaptam si noi din mers la noutati.

  5. Totul va evolua la un alt nivel ! Poate il vom gasi pe asteptatul S9!

  6. Eu zic ca avem nevoie! Ar fi interesant sa fie disponibil pe S9! O sa vedem ce se va întâmpla!

  7. Telefoanele smart devin parca prea…smart😑 ca orice lucru cu care nu suntem familiarizati, la inceput e privit cu scepticism…dar cred ca e o chestiune de timp pana cand acest tip de tehnologie o sa fie adoptat de multi utilizatori.Si atat timp cat ne usureaza modul de interactiune cu gadget-ul, de ce nu?Tehnologia avanseaza asa ca nu avem de ales decat sa tinem pasul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!