ProiectoareReviewsStiri

Orange VR2 Review – Casca de realitate virtuala inedita si ieftina

Orange VR2 Review

Castile de realitate virtuala sunt la moda de ceva timp, fiindca prin intermediul lor poti trai experiente unice si poti ajunge virtual in locuri in care nu credeai ca vei reusi sa ajungi vreodata.

Orange a lansat de curand Orange VR2, model de casca ce dispune de un sistem audio sourround de calitate, prin care vei auzi pana si ciripitul pasarelelor sau zumzetul insectelor.

Astazi, va prezint noua casca de realitate virtuala Orange VR2, pe care o avem in teste de aproximativ o saptamana. Casca ofera o experienta audio si vizuala la 360 de grade unica, iar pentru a te cufunda in universul realitatii virtuale ai nevoie de un smartphone compatibil si de aplicatia Orange VR 360 disponibila pe Google Play store si Appstore, care include continut pentru realitatea virtuala. Aplicatia este disponibila pe terminalele cu Android, dar si pe IOS.

orange vr2 review 18

Conectarea acestei casti VR la telefonul dumneavoastra se realizeaza printr-un jack de 3,5 mm, dar, in cazul meu, trebuie sa folosesc acest adaptor, deoarece telefonul Huawei Mate 10 PRO nu dispune de mufa jack de 3,5 mm.

  • Review-ul complet al telefonului Mate 10 Pro (format text si video)

Casca dispune de un design minimalist, suprafata ochelarilor este realizata dintr-un material textil de buna calitate si placut la atingere, care ii ofera un aspect interesant.

orange vr2 review 4

Pe partea laterala a ochelarilor avem reglajele de focalizare a lentilelor cu un unghi de pana la 120°, cat si rotita de ajustare a distantei dintre ochi si suportul aflat pe partea din fata a ochelarilor, pe care vine atasat telefonul. De asemenea, pe partile laterale ale bretelei de prindere realizata dintr-un policarbonat de buna calitate, se afla castile cu reglaj de pozitie pentru urechi, cat si reglajul pentru circumferinta capului. Pe interiorul acesteia sunt o serie de bureti care protejeaza capul si ajuta la cresterea confortului cand casca e purtata.

orange vr2 review 3

 

Avand o greutate de doar 330 gr, cat o doza de suc, casca este usoara  si dispune de perinite confortabile detașabile, lavabile (adica le puteti spala) si ofera un sunet de calitate, fiind compatibila cu mai multe modele de telefoane.

Cu aceste casti poti juca diverse jocuri VR, te poti uita la filme in format VR, ori poti viziona videoclipuri de pe Youtube.

Dupa o testare amanuntita concluzia noastra e ca Orange VR2 este o casca realizata din materiale de o buna calitate, pernitele lavabile fiind un mare plus, iar experienta vizuala de la final este una inedita.

orange vr2 review 8

Mi-ar fi placut totusi ca aceasta casca sa se fi putut regla mai in spate.

La final, nu uitati sa va abonati la canalul nostru, pentru a primi notificari atunci cand publicam noi videoclipuri pe YouTube si sa sustineti publicatia Gadget Talk cu un Like si un Share!

6 Comments

  1. Adevărul e că simți intens atunci când vizionezi. Primul video care l-am vizionat a fost cu niște elefanți am simțit că vin peste mine, foarte interesant!

  2. Foarte interesantă chestia asta cu VR-ul! Este distractiv și interesant! Iar prețul acestor căști VR nu sunt foarte scumpe! 👍✔️

  3. Design imbunatatit, confort sporit si o experienta foarte captivanta in realitatea virtuala.Imi place ca este foarte usoara, iar pretul destul de mic.Pacat ca nu este compatibila cu mai multe smartphone-uri.

  4. VR 2 de la Orange sunt super! Le-am incercat si sunt tare incantat!

  5. Super un model de casca superb .sincer nu am incercat nicioada insa as dori sa le incerc pe acestea

  6. Ce tare, am incercat si eu odata niste ochelari si este o senzatie waw, cu casti chiar ca e ceva inedit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!