SmartphonesStiri

Restructurarea diviziei mobile LG Electronics, ar putea intarzia lansarea lui LG G7

Pretul telefonului LG G6

LG Electronics se confrunta cu mari probleme in ceea ce privesc vanzarile diviziei sale mobile, in special cand vine vorba de gama de telefoane premium, telefoane care de cativa ani incoace nu mai reusesc sa se impuna in fata varfurilor de gama ale concurentei.

Restructurarea diviziei mobile LG Electronics, ar putea intarzia lansarea lui LG G7

De aici, a aparut la finalul anului trecut decizia sefilor LG Electronics de a restructura divizia LG Mobile, restructurare care ar putea aduce cu ea si o serie de modificari la nivel de brand si de program al lansarilor de telefoane LG pe parcursul anului 2018. Se zvoneste ca LG G7 ar putea intarzia cel putin o luna de zile fata de data stabilita de LG initial, asta pentru ca noul sef al divizei nu ar fi multumit de actualul prototip G7, acesta cerand realizarea unui G7 cu totul nou, diferit de ceea ce fosta conducere demisa pe final de 2017 pregatea pentru lansare in luna martie a acestui an.

Astfel, e posibil ca G7 sa fie lansat undeva in luna aprilie sau luna mai, cu disponibilitate comerciala globala a telefonului din primavara.

Aceasta presupusa intarziere nu ar afecta prea tare strategia de vanzari a celor de la LG, asta deoarece atat LG, cat si ceilalti producatori de telefoane mobile nu vor putea lansa telefoane premium cu procesorul Snapdragon 845 pana nu va incepe Samsung comercializarea varfurilor sale de gama Galaxy S9, fiindca producatorul sud coreean detine exclusivitate pe chipsetul S845 pentru primele 30 de zile, datorita faptului ca Samsung produce masiv pe liniile sale de productie (pentru Qualcomm) acest procesor Snapdragon 845.

Practic, de doi ani de zile Samsung produce chipsetul de top al americanilor de la Qualcomm (mai intai Snapdragon 835 in 2017, iar anul acesta modelul S845), astfel ca detine aceasta exclusivitate de lansare de telefoane inaintea concurentei.

3 Comments

  1. Ar trebui sa vina cu ceva la pret foarte mic sau ceva iesit din comun ca sa poata atrage atenția clientilor.

  2. LG trebuie sa vina pe piata cu ceva mult mai performant decat cele aparute sa vina cu ceva nou

  3. Concurența își spune cuvântul, LG trebui sa vina cu ceva ce alte telefoane nu au, ceea ce este cam dificil,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!