AccesoriiEvenimenteStiriWearable

Xiaomi lanseaza Mi Band 3, noua generatie de bratara de fitness. Pret si detalii!

Mi Band 3

In cadrul unui eveniment ce a avut loc astazi in China, producatorul Xiaomi a anuntat noi gadgeturi printre care se numara smartphone-ul Mi 8 si bratara de fitness Mi Band 3.

Xiaomi anunta noua bratara smart Mi Band 3

Noua generatie de smartband vine dupa mega succesul inregistrat de Xiaomi cu modelul Mi Band 2, despre care v-am povestit intr-un review dedicat.

Mi Band 3 este dotata cu un display OLED ce masoara 0.78” cu rezolutie 128 x 80 pixeli si are un invelis impermeabil. Echipata cu o baterie de 110 mAh, adica, cu o capacitate de 50% mai mare decat generatia anterioara, aceasta noua bratar de fitness promite pana la 20 de zile de utilizare continua.

Xiaomi a mai echipat bratara Mi Band 3 cu Bluetooth 4.2, cu NFC pentru plati wireless si permite schimbarea bratarii cauciucate cu modele pe alte culori la fel ca si generatia anterioara.

In ceea ce priveste pretul si disponibilitatea noii bratari Xiaomi, ea costa 26 Euro in varianta cu NFC si numai 22 Euro fara NFC. Xiaomi va comercializa aceasta noua bratara de fitness incepand cu data de 5 iunie si poate fi deja precomandata prin magazinul de retail Gearbest.

8 Comments

  1. Foarte Interesanta acesta Bratara Fitness,imi place ca are plata wireless

  2. Interesanta aceasta brățara și la un preț accesibil

  3. Și durata de utilizare de pana la 20 zile e încă un motiv in plus pentru ca acesta Bratara sa te cucerească definitiv😍

  4. De cateva luni ma bate gandul sa imi achizitionez o bratara fitness doar ca nu gaseam ceva potrivit pt baiatul si cred ca acum este momentul si modelul perfect. Pretul este super accesibil pt orice buzunar iar capacitatea de functionare este mare si durata mi se pare buna 20 de zile de functionare. Dar cel mai mult imi place cu NCF pentru platii wireless. Schimbarea bratarii o sa o las la alegerea baiatului ca doar o sa fie cadou pt el de ziua copilului si daca o sa fie dupa data de 5 iunie. Multumesc pt informatii si felicitari pt model este foarte reusit.

  5. Foarte Interesanta acesta Bratara Xiaomi Mi Band 3,arata foarte bine,îmi place ca are NFC pentru plata wireless mi se pare un mare avantaj și un mare plus fata de alte brățări din aceeași gama.
    Ma bate gandul sa îmi iau și eu una chiar merita la prețul de 22-26 euro și mai aes ca pot schimba și Bratara in ce culoare vrea eu.
    Merita investitia

  6. Chiar arata tare bine aceasta brățara de fitness și chiar îmi doream sa fac o achiziție în acest sens. O aștept și la noi în țară.

  7. De mult timp caut o brățară de fitness potrivită mie,așa că ,mă ajutați dvs cu idei❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!