EvenimenteSmartphonesStiri

Pixel 3 si Pixel 3 XL anuntate oficiale de Google. Pret si specificatii!

Google Inc a dezvaluit astazi noile telefoane Pixel 3 si Pixel 3 XL la New York, si nu vin cu nimic nou fata de ceea ce stiam deja din scurgerile de informatii aparute online.

pixel3 2

Google Pixel 3

Pixel 3 este varianta mai mica si vine cu un ecran OLED (443 ppi) protejat de sticla Gorilla Glass 5, ce masoara 5.5″ in diagonala, are aspect 18:9, rezolutie Full HD+ (1.080 x 2.160 pixeli). Telefonul dispune de procesorul Snapdragon 845 cu acceleratorul grafic mobil Adreno 630, Pixel Visual Core si chipul Titan M pentru extra securitate a datelor / activitatii utilizatorului pe telefon. Telefonul dispune de 4GB memorie RAM si 64 sau 128 GB spatiu intern (nu are slot microSD pentru ca Google vrea sa vanda spatiu in Cloud).

Pixel 3 este echipat cu o baterie de 2.915 mAh, dispune de Bluetooth 5.0, difuzoare stereo frontale si ruleaza Android 9.0 Pie.

Google Pixel 3 XL

pixel3 1

Varianta mai mare de smartphone Google Pixel 3 este echipata tot cu un ecran OLED cu rezolutie QHD+, insa rezolutia este de 1.440 x 2.960 pixeli, aspect 18.5:9 si un notch (breton) ceva mai urat ca cel de pe telefoanele iPhone Xs. La interior se afla acelasi procesor Snapdragon 845, tot 4GB memorie RAM (cam putin) si 64 sau 128 GB spatiu intern. Bateria de pe varianta Pixel 3 XL are capacitatea de 3.430 mAh (ceva mai mica in capacitate comparativ cu modelul de anul trecut).

Ambele telefoane ruleaza Android Pie, dispun de incarcare wireless prin standardul Qi si sunt insotite de o sumedenie de accesorii lansate de Google, cat si de o parte dintre partenerii sai.

Camera

Camera foto este aceeasi pe amebele telefoane indiferent ca e Pixel 3 sau Pixel 3 XL. Dispun de un senzor de 12.2MP cu stabilizare optica a imagnii chiar mai buna ca cea de pe modelele Pixel 2, dispun de apertura f/1.8 si o noua functie software denuita Top Shot (pe baza inteligentei artificiale) si nu lipseste nici functia HDR+, desigur imbunatatita pentru 2018.

camera pixel3 comparatie iphone
Slide prezentat de Google in conferinta de presa Pixel 3

Google spune ca aceasta noua camera (cu un singur senzor) e capabila sa realizeze fotografii mult mai luminate si mai clare decat cele realizate de telefoanele iPhone Xs, mai ales in luminozitate scazuta (vezi foto comparativa mai sus).

Frontal telefoanele dispun de o camera duala cu senzori de 8MP fiecare, primul senzor vine cu autofocus si apertura f/1.8, cel de-al doilea senzor cu apertura f/2.2 dispune de wide-angle (unghiuri pana la 97 de grade), care va permite realizarea de selfie-uri in grup cu posibilitatea de a capta mult mai mult in cadru.

https://www.youtube.com/watch?v=vKSA_idPZkc

Noile telefoane Pixel 3 sunt rezistente la apa (au certificare IP68) fiind construite din sticla, sunt dotate cu difuzoare frontale stereo cu pana la 40% mai puternice decat cele de pe modelele Pixel 2 din 2017, si vor fi comercializate in variante pe negru, alb si un roz ce bate usor spre portocaliu (varianta dedicata femeilor).

Pretul telefoanelor Pixel 3 si Pixel 3 XL

Google comercializeaza noile telefoane incepand de la 800$ in varianta Pixel 3 cu 64GB spatiu intern, si poate ajunge pana la 900$ in varianta Pixel 3 XL.

In Europa, noile telefoane Google Pixel 3 sosesc pe 2 noiembrie. Pretul de pornire este de 860 Euro pentru Pixel 3 cu 64GB ROM, 960 Euro pentru modelul cu 128GB. Pretul lui Pixel 3 XL porneste de la 960 Euro si poate ajunge pana la 1.060 Euro. Destul de scumpe pentru cata memorie RAM si ROM au, mai ales ca nu dispun de slot pentru micro SD, insa beneficiati de o pereche de casti pe USB-C cu fir, ce seamana cu Google Buds (dispuneti si de un adaptor pentru mufa jack de 3.5mm).

3 Comments

  1. Nu sunt chiar așa spectaculoase precum ma Asteptam și mi se par și cam scumpe ambele modele
    Cel mai interesant aspect la ele mi se pare faptul ca rulează cu Android Pie in rest nu sunt așa wow

  2. Multe imagini au apărut pe internet în ultimele luni care au confirmat designul celor două telefoane. Dar nu contează cu adevărat designul, ci camera. Pentru că Google spune că a făcut cea mai bună cameră de pe un smartphone.
    Nu este mare diferenta intre cele doua telefoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!