Vodafone Romania a lansat tableta Smart Tab 10 costa 159 Euro cu un abonament pe 2 ani

Vodafone lanseaza oficial tableta cu Android – Vodafone Smart Tab 10 in Romania. Terminalul poate fi gasit in toatele magazine Vodafone din tara la pretul de 159 de euro, cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional (pachet ce oferă acces naţional la internet cu viteze de conectare de până la 21,6 Mbps) sau Internet Combo 8GB, pe doi ani.

Tableta are un design placut ochiului si vine cu urmatoarele caracteristici: un ecran cu diagonala de 10.1-inch cu o rezolutie de 1280×800 pixeli, vine cu un procesor dual-core puternic de la Qualcomm de 1.2GHz, 1GB de RAM2, 16GB memorie interna ce poate fi extinsa printr-un slot de card microSD care suporta card-uri SD / MicroSDHC pana la 32 de GB. Are o camera foto de 5 megapixeli in spate capabila sa inregistreze in format video HD la o rezolutie de 720p si o camera secundara in partea din fata pentru video conferinte (Skype, Yahoo Messenger, Google+ etc).

Smart Tab 10 vine cu sistemul de operare Google Android 3.2 Honeycomb si cu optiuni de conectivitate HSDPA, HSUPA, Bluetooth versiunea 2.1, WiFi (wireless), GPS si port micro USB.

Vodafone Smart Tab 10 poate fi achiziţionată şi la liber (fara abonament) la un preţ de 369 de euro.

sursa Vodafone

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *