Google va lansa in curand un sistem de comment-uri ce va rivaliza cu Facebook si Disqus

In acest moment cele mai folosite sisteme de postat comentarii pe blog-uri sunt sistemele cu integrare Facebook, Disqus sau Intense Debate (sistemul default de comentarii WordPress nu il punem in discutie). Acestea fiind cele mai folosite deoarce marea majoritate a blog-urilor il folosesc si datorita usurintei cu care user-ii pot lasa un comentariu fara a mai fi nevoiti sa se inregistreze de fiecare data cand acceseaza un alt blog.

Se pare ca Google pregateste un astfel de sistem propriu pentru a rivaliza cu cele mentionate mai sus. Sincer sa fiu la momentul cand sa lansat reteaua de socializare Google+ am fost si inca sunt foarte dezamagit de sistemul de comentarii in varianta web (probabil si pentru ca Google a vrut sa isi promoveze aplicatia Google+ pe sistemul propriu de operare Android).

Dar toate astea pare ca se vor schimba odata cu lansarea noului sistem de comentarii pe care surse din interior ¬†spun ca va fi disponibil din luna Aprilie potrivit TNW. Scopul lansarii este de a atrage cat mai multi noi utilizatori in reteaua de socializare Google+ si totodata de a uni comentariile si sistemul “+1” intr-un singur serviciu de o calitate superioara.

sursa TNW

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *