Primul unboxing HTC One X vine din Franta [Video]

Inca de anul trecut HTC ne-a anuntat ca in acest an (2012) se va concentra pe calitate si nu pe cantitate, ceea ce inseamna ca prodcatorul taivanez va renuntat la a mai produce dispozitive mobile pe banda rulanta cum au facut pana recent.

De curand HTC a anunta o noua serie de telefoane mobile in cadrul MWC 2012 in Barcelona, denumita “ONE series,” serie ce include o gama de 3 smartphone-uri: HTC One X (quad-core  CPU), One S (dual-core CPU)  si One V (single-core CPU).

HTC One X este atractia principala si telefonul care reprezinta brand-ul HTC cel mai bine in acest moment. Smartphone-ul va fi disponibil din Aprilie in Asia, Europa, America si Australia. In Romania deocamdata nu stim nimic concret dar presupunem ca pana de Sfintele sarbatori Pascale (Paste), retailerii cat si (speram noi) operatorii de telefonie mobila precum Vodafone, Orange, Cosmote sa aduca macar unul dintre aceste trei telefoane dotate cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Baietii de la HTC-Hub Franta au pus mana spre invidia tutor pe doua astfel de dispozitive si au dorit sa ne arate cutia in care vine HTC One X si tot ce include in acest pachet odata cu telefonul mobil.

httpvh://youtu.be/FEM2fqhxAIY

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *