Au aparut primele imagini cu Nokia Lumia Pureview?

Ce vedeti in aceste imagini pare sa fie noul smartphone Nokia Lumia Pureviw, potrivit unei surse GSMArena. Imaginile proiectate pe un ecran imens au fost facute la o sedinta indoor si par sa sugereze ca acesta va fi design-ul final al telefonului Lumia Pureview.

Nokia Lumia Pureview Windows Phone face parte din generatia urmatoare de smartphone-uri si este “nepotul,” lui Nokia 808 Pureview, telefon ce ruleaza sistemul de operare Symbian.

Cei de la GSMArena sau grabit sa speculeze oferindu-ne o serie de specificatii ale presupusului terminal, iar conform spuselor lor Nokia Lumia Pureview ar putea veni cu sistemul de operare Windows Phone Apollo, un ecran cu diagonala de 4.3 inci HD, un procesor Qualcomm Krait S4 dual-core de 1.5GHz, procesorul grafic (GPU) Adreno 320 , o camera de 41 megapixeli cu capacitatea de a inregistra videoclipuri la o rezolutie de 1080 pixeli. Totusi noi suntem foarte sceptici in aceasta privinta.

Design-ul este oarecum futuristic si pare sa semene foarte bine cu o banana. Cred ca toti ne amintim de vechiul telefon Nokia “Banana.”  V-ar interesa un astfel de telefon?

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *