Aplicatia ziarului Adevarul acum disponibila si pe SMART TV prin Samsung Apps

Samsung Electronics Romania in parteneriat cu ziarul Adevarul, anunta lansarea unei noi aplicatii pentru Samsung SMART TV.  Aplicatia “Adevarul.ro” ofera access in timp real la cele mai recente stiri ale unui dintre cele mai citite cotidiene din presa romaneasca si poate fi descarcata de astazi de pe Samsung Apps.

Ana Maria Păsculescu, Product Manager AV în cadrul Samsung România a declarat prin comunicatul de presa ca “Samsung SMART TV reprezintă un veritabil centru de divertisment și informare, oferind acces la rețele sociale, jocuri și o varietate de aplicaţii. În România, facem investiții pentru a oferi din ce în ce mai mult suport pentru aplicațiile localizate, relevante pentru utilizatorii din țară. «Adevărul.RO» contribuie cu siguranță la această inițiativă, oferind serviciile uneia dintre cele mai importante publicații românești, direct pe televizor.”

 

[showhide]

SAMSUNG şi Adevărul ADUC ȘTIRILE DE ULTIMĂ ORĂ DIRECT PE SMART TV, PRIN INTERMEDIUL UNEI APLICAȚII COMUNE

Utilizatorii pot citi articolele cotidianului pe ecranul de înaltă rezoluție al televizoarelor Samsung SMART TV

București, aprilie 2012 Samsung Electronics România şi Adevărul anunță lansarea unei noi aplicații pentru Samsung SMART TV.

Aplicaţia „Adevărul.RO” oferă acces în timp real la cele mai recente știri publicate de cel mai citit cotidian quality din România, conform datelor oficiale. Prin intermediul aplicației, utilizatorii pot citi articole dintre cele mai diverse, dar și accesa informații despre vreme, programul TV sau cursul valutar, direct pe ecranul ultra clar al televizoarelor inteligente. Aplicația poate fi descărcata gratuit începând cu această lună, din magazinul Samsung Apps.

„Samsung SMART TV reprezintă un veritabil centru de divertisment și informare, oferind acces la rețele sociale, jocuri și o varietate de aplicaţii. În România, facem investiții pentru a oferi din ce în ce mai mult suport pentru aplicațiile localizate, relevante pentru utilizatorii din țară. «Adevărul.RO» contribuie cu siguranță la această inițiativă, oferind serviciile uneia dintre cele mai importante publicații românești, direct pe televizor,”  a declarat Ana Maria Păsculescu, Product Manager AV în cadrul Samsung România.

Astfel, Adevărul îşi consolidează statutul de brand integrat, ce acoperă pe lângă ediţia în print a cotidianului omonim, cea de spaţiu virtual şi aplicaţiile pentru smartphone, și varianta „Adevărul.RO” care poate fi citită mult mai comod, la orice oră, pe ecranul generos al televizorului Samsung Smart TV. Aplicația „Adevărul.RO” oferă în timp real utilizatorilor de pretutindeni informații complete, despre realitatea românească şi internaţională.

Totul prin intermediul unei interfețe intuitive, care-i permite posesorului de televizor tip Samsung Smart TV să navigheze şi să-şi aleagă informaţiile dorite grupate pe domenii clasice cum ar fi „Actualitate”, „Internațional”, „Financiar”, „Sport”, „Life”, „Cultură”, sau „Opinii”, toate acestea fiind oferite în secțiuni separate. Pe lângă grupajele specilizate de știri, aplicația conține și o serie de servicii ce oferă informații actualizate despre starea vremii, programul TV, programul cinematografelor, cursul valutar sau bursă.

„Colaborarea dintre Samsung şi Adevărul, aflată de abia la începuturile ei, demonstrează că informaţia poate fi excelent pusă în valoare nu doar pe suporturile deja consacrate azi, precum hârtia de ziar sau spaţiul virtual electronic, ci şi acolo unde te-ai aştepta mai puţin. Suntem siguri că posesorii noului tip de serviciu oferit de cele două companii vor realiza repede avantajele sale, printre care viteza distribuirii ştirilor se va număra la loc de frunte, şi vor aprecia încă o dată produsul nostru comun, aşa cum se întâmplă ori de câte ori realizezi că te afli în faţa unui serviciu care-ţi poate schimba viaţa”, a declarat Aurelian Amurăriţei, Web Director Division Adevărul Holding. El a precizat şi faptul că Adevărul este primul portal de ştiri care va avea aplicaţie pe Smart TV.

„Adevărul.RO” se alătură astfel celorlalte aplicații din magazinul Samsung Apps care oferă conținut relevant la nivel local, precum „Cinemagia” sau „Explore 3D”, cu ajutorul căreia utilizatorii de Samsung SMART TV pot accesa blockbustere 3D în mod gratuit. Prin intermediul magazinului de aplicații Samsung Apps, compania încearcă să construiască un sistem informaţional global, prin care utilizatorii să aibă acces nu doar la dispozitive premium ci și la conținut de înaltă calitate.[/showhide]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *