Google extinde numarul tarilor in care developeri pot vinde aplicatii pe Play Store

Android Developers au anuntat ca extind numarul tarilor ce pot vinde aplicatii pe Google Play Store cu inca 4: Cehia, Israel, Polonia si Mexic de astazi sunt pe aceasta lista. Incepand de astazi developerii din aceste tari pot vinde aplicatii dar si produse “in-apps” pe Play Store utilizand conturi bancare din propria tara.

In plus developerii din toata lumea sunt incurajati sa viziteze consola Developer cat mai repede pentru as seta preturile la produse si in moneda noilor tari adaugate astazi.

Se pare ca Google Android Developers lucreaza in prezent la o extindere si mai mare intr-un viitor apropiat. Asteptam ca si Romania sa ajunga pe aceasta lista cat mai curand! Pana atunci stati cu ochii pentru viitoare anunturi in legatura cu acest subiect.

sursa Android Developers

1 Comment

  1. viz

    April 5, 2014 at 2:22 am

    Niste INCOMPETENTI la Google Romania! Au trecut 2 ANI de atunci si nici acum nu se pot vinde aplicatii in Google Play din RO si babaciunea aia din conducere zicea ca “se lucreaza la asta”. Se lucreaza pe dracu! De luat bani de pomana de pe aplicatii stiti lua dar ca sa oferiti romanilor posibilitatea sa faca bani nu stiti. Romania tara nimanui mai rau ca in India ca si acolo poti vinde aplicatii..

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *