Stiri

Asus anunta seria de placi Maximus V GENE ROG cu chipset Intel Z77

ASUS ROG (Republic of Gamers) şi-a lansat seria sa de plăci Maximus V, cu Maximus V GENE. Acest centru de putere micro-ATX este construit folosind cele mai noi tehnologii, înglobând chipset-ul Intel Z77, care suportă cele mai recente procesoare Intel LGA1155.

Încorporând capabilităţi PCI-Express 3.0, şi împreună cu generaţia a 3-a de procesoare Intel, echipa Republic of Gamers, a echipat placa Maximus V GENE cu caracteristici exclusive, cum ar fi Extreme Engine DIGI + II pentru controlul digital al voltajului, SupremeFX III pentru sunet necesar jocurilor, Intel Ethernet cu softul ROG GameFirst şi recent adăugata placă combo mPCIe.

Placa combo mPCIe este o noua inovaţie de echipa ROG, care combină funcţiile gemene de mPCIe cu mSATA într-una singură, extensibilă placă add-in, care permite încă utilizarea deplină a sloturi PCI-Express pentru grafică multi-GPU.

Odată cu adăugarea unui SSD mSATA pentru utilizarea cu tehnologia Intel de raspuns inteligent sau instalarea pur şi simplu a unui OS, aceasta eliberează  porturile standard SATA pentru alte utilizări.

Placa Maximus V GENE aderă pe deplin la standardul Republic of Gamers, ca o placă de bază construită pentru overclocking. Odată cu modernizata tehnologie Extreme Engine DIGI + II, care include 8+4+2 faze (CPU, iGPU, DRAM), şi un control precis digital de putere de la două controlere DIGI +, combinate cu funcţiile BIOS ROG UEFI, cum ar fi noile profile de memorie IC preconfigurate, dau o experienţă fantastică pentru pasionaţii de overclocking.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!