Transforma-ti noul iPad 3 intr-un MacBook Pro cu Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Logitech vine cu o noua inovatie in materie de accesorii pe partea de tablete. Compania anunta noua tastatura Ultrathin Keyboard Cover compatibila cu iPad 3, noua tableta Apple la care i-am facut si noi review-ul, cat si cu iPad2. Acest dispozitiv dispune de o carcasă extrem de subțire ce protejează tableta (dar in special ecranul acesteia) și o tastatură integrată pe care poți tasta ușor atunci cand esti la birou sau în timp ce călătorești.

Astfel cu ajutorul carcasei ultra-subtiri de la Logitech, iPad-ul se poate transforma foarte rapid si eficient intr-un notebook (laptop).

A treia generație de iPad-uri și aplicațiile sale sunt concepute să-ți ofere mai mult control și creativitate, fie că editezi fotografii sau vizionezi filme, fie că produci muzică sau scrii un roman,” a precizat Alexis Richard, director de marketing de produs în cadrul Logitech.

“Noul Logitech Ultrathin Keyboard Cover, cu design inteligent și baterii cu durabilitate mare oferă o cale convenientă pentru a experimenta la maxim iPad-ul, indiferent de activitatea aleasă,” a mai adaugat domnul Richard.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover va fi disponibila în Europa începând din aceasta luna (aprilie 2012) la un preț recomandat de 99,99 Euro.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *