Transforma-ti noul iPad 3 intr-un MacBook Pro cu Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Logitech vine cu o noua inovatie in materie de accesorii pe partea de tablete. Compania anunta noua tastatura Ultrathin Keyboard Cover compatibila cu iPad 3, noua tableta Apple la care i-am facut si noi review-ul, cat si cu iPad2. Acest dispozitiv dispune de o carcasă extrem de subțire ce protejează tableta (dar in special ecranul acesteia) și o tastatură integrată pe care poți tasta ușor atunci cand esti la birou sau în timp ce călătorești.

Astfel cu ajutorul carcasei ultra-subtiri de la Logitech, iPad-ul se poate transforma foarte rapid si eficient intr-un notebook (laptop).

A treia generație de iPad-uri și aplicațiile sale sunt concepute să-ți ofere mai mult control și creativitate, fie că editezi fotografii sau vizionezi filme, fie că produci muzică sau scrii un roman,” a precizat Alexis Richard, director de marketing de produs în cadrul Logitech.

“Noul Logitech Ultrathin Keyboard Cover, cu design inteligent și baterii cu durabilitate mare oferă o cale convenientă pentru a experimenta la maxim iPad-ul, indiferent de activitatea aleasă,” a mai adaugat domnul Richard.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover va fi disponibila în Europa începând din aceasta luna (aprilie 2012) la un preț recomandat de 99,99 Euro.

[showhide]

 Logitech oferă protecție cu stil pentru noul iPad

Ultrathin Keyboard Cover întregește experiența cu tableta iPad

 NEWARK, California – 18 aprilie 2012 – Logitech își extinde gama de accesorii pentru tablete cu o nouă tastatură, Logitech Ultrathin Keyboard Cover, compatibilă cu noul iPad dar și cu iPad 2. Acest dispozitiv dispune de o carcasă ultra-subțire ce protejează ecranul tabletei și o tastatură integrată pe care poți tasta ușor în timp ce călătorești.

 “A treia generație de iPad-uri și aplicațiile sale sunt concepute să-ți ofere mai mult control și creativitate, fie că editezi fotografii sau vizionezi filme, fie că produci muzică sau scrii un roman,” a precizat Alexis Richard, director de marketing de produs în cadrul Logitech. “Noul Logitech Ultrathin Keyboard Cover, cu design inteligent și baterii cu durabilitate mare oferă o cale convenientă pentru a experimenta la maxim iPad-ul, indiferent de activitatea aleasă.”

Partenerul perfect pentru iPad, Logitech Ultrathin Keyboard Cover protejează ecranul tabletei cu o suprafață subțire de aluminiu care dispune de o tastatură integrată ce se conectează prin Bluetooth. Asemenea unui Smart Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Cover se atașează rapid la iPad-ul cu un clește magnetic. Stand-ul integrat îți menține iPad-ul la cel mai bun unghi de vizualizare. Bateriile cu o autonomie de șase luni (când tastatura este utilizată în medie de două ore pe zi) asigură un timp mai mare pentru activitatea ta preferată. Cover-ul ultra-subțire dispune de o funcție on/off:  iPad-ul va porni automat în momentul în care cover-ul este deschis și va intra în standby atunci când acesta va fi închis.

Logitech a confirmat de asemenea că Logitech Keyboard Case for iPad 2 și Logitech Tablet Keyboard for iPad, dispozitive din actuala serie de accesorii, sunt compatibile cu iPad 2 și a treia generație de iPad-uri. 

Preț și disponibilitate

Logitech Ultrathin Keyboard Cover va fi disponibil în Europa începând cu aprilie 2012 la un preț recomandat de 99,99 Euro. 

Despre Logitech

Logitech este lider mondial în dezvoltarea de periferice ce înlesnesc conectarea oamenilor la experiențele digitale pe care şi le doresc. Acoperind platforme multiple, expertiza hardware şi software a Logitech permite şi îmbunătăţeşte navigaţia digitală, divertismentul muzical şi video, gaming-ul, comunicarea în reţele sociale, comunicarea audio şi video prin Internet, securitatea video şi controlul sistemelor de home entertainment. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI).

[/showhide]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *