SmartphonesSOFTWAREStiri

Android Ice Cream Sandwich de astazi disponibil pentru GALAXY S2 liber de retea, Orange si Cosmote. GALAXY Note primeste upgrade-ul din Mai

Samsung Romania a anuntat astazi disponibilitatea noii versiuni a sistemului mobil de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru telefoanele Samsung Galaxy S2 conectate pe Orange, Cosmote dar si pentru cele libere de retea este disponibil prin programul Samsung Kies pentru PC/Mac.

Recomandam ca inainte de inceperea procesului de upgrade la Android 4.0 sa va faceti un backup la tot ceea ce credeti ca este important sa fie salvat de pe telefon salvandule pe PC. Apoi verificati sa aveti minim 50% bateria incarcata si verificati ca softul Kies sa fie update-uit la ultima versiune 2.0. Dupa toti acesti pasi de siguranta va puteti apuca de upgrade.

Samsung Romania mai anunta ca Android 4.0 pentru GALAXY Note va disponibil sub forma unui pachet premium abia de la mijlocul lunii Mai. Gasiti mai multe detalii la finalul articolului daca da-ti click pe al doilea link.

Samsung Korea a lansat astazi update-ul anuntat in urma cu ceva timp sub forma unui „Value pack,” pentru GALAXY TAb 7 (GT-P1000). Din pacate acest value pack este disponibil deocamdata doar pentru clientii din Corea. Vom reveni cu detalii atunci cand va ajunge si in Romania.

Despre software update-ul pentru GALAXY S (GT-i9000) nu avem la aceasta data nici un fel de informatii.

sursa Samsung RO (Facebook); Samsung Club

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!