Noua serie de televizoare Samsung Smart TV cu Smart Interaction, de azi si în România

Samsung a lansat astazi intr-un eveniment tinut la Biblioteca Națională din capitala noua serie de televizoare Smart TV 2012 (LED şi Plasmă) cu Smart Interaction disponibile pentru piata din Romania incepand cu luna aceasta.

Smart Interaction este o platformă intuitivă, bazată pe comenzile Motion Control, Voice Control şi Face Recognition, menită să compleze funcţiile telecomenzii. Această funcţie schimbă modul în care cei de acasă controlează experienţele de divertisment prin intermediul televizorului, oferind un plus de comoditate şi de interactivitate.

Astfel, printr-o simplă comandă vocală sau printr-un simplu gest, utilizatorii vor putea porni şi opri televizorul, activa aplicaţii sau naviga pe Internet. De asemenea, cu un gest al mâinii, pot fi căutate şi selectate link-uri sau diverse tipuri de conţinut prin intermediul broswerului web.

Cu ajutorul Smart Content utilizatorii vor putea împărtăşi fotografii şi momentele speciale cu familia direct pe televizor, într-un cloud pentru dispozitive inteligente,  sau accesa conţinut educaţional pentru copii. În plus, Samsung Apps şi Samsung Media Hub oferă acces la cea mai mare ofertă de filme, show-uri TV şi clipuri video.

Noile televizoare Samsung LED ES8000, ES7000 şi Plasma TV E8000 ridică ştacheta în ceea ce priveşte calitatea imaginii şi designul. Samsung ES8000 şi ES7000 oferă imagini mai clare atât în 2D, cât şi în 3D, funcţia Micro Dimming de pe modelul ES7000 şi Micro Dimming Ultimate de pe ES8000 permiţându-le utilizatorilor să se bucure de culori mai intense şi de un contrast surprinzator.

În ultimii ani, consumatorii români au arătat un interes crescut pentru tehnlogiile inteligente şi pentru gadgeturile care le fac viaţa mai uşoară şi mai distractivă”, declară Ana Păsculescu, TV Product Manager în cadrul Samsung Electronics România.

„Noua serie de Smart TV-uri de la Samsung aduce noi funcţii, care redefinesc interacţiunea cu TV-ul. Astfel, dialogul cu tehnologia se află în faţa unui nou start, capabil să transforme televizorul într-un partener în viaţa de zi cu zi, care ajută şi anticipează nevoile utilizatorilor, atât prin conţinutul personalizat, cât şi prin modalităţile de interacţiune,”a mai adaugat Păsculescu.

Panoul inovator Real Black Pro, de care dispune PSE8000, îmbină inovaţiile din structura panoului cu plasmă cu îmbunătăţirile în materie de software. Astfel, negrul devine mai intens, culorile devin mai vibrante, oferind o înaltă calitate a imaginii. Nivelul de negru este îmbunătăţit, creând o experienţă de vizionare cinematografică.

Totodată, noua gamă de Smart TV-uri revoluţionează design-ul minimalist. ES8000 şi ES7000 sunt echipate cu rama ultra subţire de 5 mm, în timp ce Plasma TV E8000, cel mai performant televizor cu plasmă creat de Samsung, îmbină o nouă ramă de Titan negru cu tehnologia îmbunătăţită a display-ului. De asemenea, E8000 dispune de un profil subţire, de 38 mm, şi de rama ultra subţire Samsung Plasma +1, ambele tehnologii contribuind la dimensiunea generoasă a ecranului, fără a compromite dimensiunile televizorului.

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *